Tricht klopt Unitas met 3 - 0

Fanzone

omhoog
107 users have voted, including you.

Tricht-Unitas 3-0

TRICHT – In een matig duel won Tricht zaterdag thuis met 3-0 van hekkensluiter Unitas uit Gorinchem. Ruben Lambregts scoorde voor rust en Leroy Peelen en René van Soelen deden dat na de thee. Als Tricht dit goede begin van de derde competitie periode wil voortzetten, zal er komende zaterdag ook uit bij Leerdam Sport, een andere degradatiekandidaat, beslist gewonnen moeten worden.

Zonder de zieke aanvaller Aimen Seqqal was Tricht in de eerste twintig minuten op het eigen natuurgras duidelijk de betere ploeg maar het bleef bij slechts één doelpunt. Uit een voorzet van Arjan Hakkert miste Wesley van Maurik een mooie kans door de bal over het doel te schieten. Even later nam Tricht in de 14e minuut toch de leiding toen Ruben Lambregts de bal na een dieptepass van Rein Bastiaanse vanaf rechts knap in de verste hoek schoot: 1-0. Na twintig minuten had de thuisclub uit een goede voorzet van Tim Hakkert de marge moeten verdubbelen maar René van Soelen kopte eerst tegen de paal en zag in de rebound keeper Lex Kramers redden. De rest van de eerste helft bracht van beide kanten erg matig gelijkopgaand spel zonder groot doelgevaar. Kort na rust werd Robin de Raadt bij Tricht door Mike van Kraaij vervangen. Unitas kreeg via routinier Gert Jan Kraan en Maxime Kivaka slechts kleine mogelijkheden, die niks opleverden. Voor Tricht mikte Arjan Hakkert na een goede actie op links nog in handen van keeper Kramers maar een kwartier na rust liep Tricht toch tot 2-0 uit.

Vrije trap

Na een Gorkumse overtreding tegen Arjan Hakkert kreeg de thuisclub toen een vrije trap, waaruit specialist Leroy Peelen de bal fraai langs de muur in het doel schoot: 2-0. Trichts keeper Jason Smit voorkwam met zijn voet keurig dat Maxime Kivaka de spanning in het duel snel terugbracht. Met Ramon van Soelen en Kevin van Burk bracht Trichts trainer Marco Verbeek bij de thuisclub nog twee verse krachten binnen de lijnen. Een voorzet van René van Soelen was nog net te scherp maar na een vlotte combinatie tussen de broers Ramon en René van Soelen liep Tricht in de 83e minuut toch tot 3-0 uit. Arjan Hakkert zette de bal na die combinatie goed voor en in de kluts tussen René van Soelen en Unitas-speler Nasreddine El Khalki verdween de bal in doel: 3-0. De Gorkumse keeper Lex Kramers voorkwam in de slotfase nog dat Ramon van Soelen zijn invalbeurt ook nog met een doelpunt extra luister bij kon zetten. Het bleef dus 3-0 na een overigens matige wedstrijd, waarin hekkensluiter Unitas weinig afdwong en Tricht zeker geen topvorm nodig had om in dit door arbiter Van Drunen geleide duel duidelijk te winnen.

Doel Jason Smit, verder Rico de Ridder( Kevin van Burk)Dirk Jan in den Eng, Leroy Peelen, Rein Bastiaanse, Ruben Lambregts, Robin de Raadt(Mike van Kraaij)Wesley van Maurik, René van Soelen, Arjan Hakkert, Tim Hakkert(Ramon van Soelen).Res. Keeper Jesse Kok. Staf, Trainer Marco Verbeek, Leider Jan Willemsen, Verzorger Roef van der Poel.Materiaal man Marco Stam. Scheidsrechter DHR. A.H. van Drunen.