Tricht klopt Asperen met 2 - 0

Tricht klopt Asperen met 2-0

TRICHT – Tricht behaalde zaterdag thuis tegen derdeklasser Asperen een 2-0 overwinning. Pepijn Lambregts en Tim van Dijken maakten de goals. Tussendoor keerde Trichts keeper Nicky Janssen bij een 1-0 stand een penalty.

Al vroeg nam Tricht op het grasveld de leiding. Reeds na acht minuten rondde Pepijn Lambregts een combinatie met Tim van Dijken af: 1-0. Een boogbal van Pepijn Lambregts werd door de keeper van Asperen tegen de lat getikt. Qua spel deed Asperen vooral na rust overigens zeker niet voor de thuisclub onder. Halfweg de tweede helft kregen de bezoekers na hands van Gerjan van Haarlem een strafschop maar keeper Nicky Janssen keerde die penalty. Drie minuten voor tijd stelde Tim van Dijken uit een dieptepass met een schot in de hoek de Trichtse zege met 2-0 veilig. Voor een goed seizoen in de sterke tweede klasse zal het voetbal van Tricht echter nog flink moeten verbeteren.

Komende dinsdagavond speelt Tricht in Ottoland tegen VVAC en aanstaande zaterdag volgt in Beneden Leeuwen om vijf uur tegen de sterke zondagclub Leones het eerste bekerduel.