Tricht kansloos in Papendrecht

34 users have voted, including you.

Papendrecht-Tricht 4-0

TRICHT – Met al snel tien en later zelfs negen man was Tricht zaterdag in Papendrecht kansloos. Na een 2-0 ruststand behaalde Papendrecht een verdiende 4-0 overwinning. Komende zaterdag speelt Tricht in de tweede klasse thuis tegen Altena uit Nieuwendijk.Al na anderhalve minuut stond Tricht in Papendrecht met 1-0 achter. Trichts keeper Nicky Janssen kon een schot van de linksback niet klemvast keren en Jearlon Martina benutte de rebound: 1-0. Ruben Lambregts kreeg uit een voorzet van Marijn Bransen de kans op de gelijkmaker maar hij tikte de bal net naast. Verder kreeg Tricht weinig mogelijkheden want Papendrecht voetbalde beter.

Domper

Na bijna een kwartier kreeg Tricht na de vroege achterstand een nieuwe domper te verwerken toen Rick van Gameren in een kluwen van spelers een doorbrekende Papendrecht-man aan het shirt trok en door scheidsrechter Joost Bezemer uit Hendrik Ido Ambacht meteen uit het veld werd gestuurd. Keeper Nicky Janssen keerde de vrije trap nog maar vlak voor rust werd hij toch voor de tweede maal gepasseerd. Het sterkere Papendrecht had in het voorafgaande half uur nog weinig kansen kunnen afdwingen maar toen mikte Koen Lighaam uit een voorzet van Rick Molenaar toch raak: 2-0. Meteen na rust moest Tim Hakkert bij Tricht vanwege een knieblessure door Luuk Monker worden vervangen. Drie minuten na de thee liep Papendrecht reeds tot 3-0 weg. Uit een verre pass was Jearlon Martina de defensie van de gasten te snel af en hij maakte zijn tweede doelpunt: 3-0. Bij Tricht kwamen Rick van Haarlem en Pepijn Lambregts later nog als verse krachten in het veld maar Trichts tiental kon offensief niets afdwingen.

Negen man

Elf minuten voor tijd kwam Tricht zelfs met negen man te staan doordat Robin de Raadt zijn te zachte terugkopbal met een overtreding corrigeerde en ook hij uit het veld werd gestuurd. Doelman Nicky Janssen keerde de vrije trap van Daeley van der Graaff nog wel maar in de 84e minuut maakte Papendrecht er toch nog 4-0 van. De snelle invaller Axel Brown werd in de diepte gelanceerd en rondde goed af: 4-0. Duidelijk is dat Tricht in de tweede klasse met een jong team een erg zwaar seizoen tegemoet gaat. Het al na één jaar op dit niveau teruggekeerde Altena begon overigens ook met verlies en komt aanstaande zaterdag naar Tricht toe. Dan zal blijken welke club zich het eerst kan herstelle

De spelers voor deze wedstrijd: Keeper Nicky Janssen, Verder, Rani Abouna,  Ruben Lambregts( Rick van Haarlem) Tim Hakkert(Luuk Monker) Tim van Dijken( Pepijn Lambregts), Arjan Hakkert, Marijn Bransen, Tim Schook, Robin de Raadt, Gerjan van Haarlem, Rick van Gameren.

Staf: Trainer Marcel van Steenis., 2de trainer Marco Hol, Verzorger Roef van der Poel, Leider Mario van Gelderen.