Tricht JO19 wint met 3-1 van MVV'58 JO19 (bekerwedstrijd)

Na de zwakke wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen RKTVC (4-2 verlies), moesten the boys van Jeroen/Jan/Marcel aantreden tegen MVV'58 JO19. Het ging nergens meer om, maar de derby wil niemand verliezen! De eerste helft heb ik niet gezien, maar over de tweede helft kan ik wel wat kwijt. Het was een gelijkopgaande 2e helft. De scheidsrechter, half MVV'58 half Tricht, moest een aantal keren handelend optreden, maar ontsporen deed het nooit. Na de 1-1 bij rust was het Tricht dat de 2-1 scoorde. Joran Smit schoot de bal langs de goede keeper Rick Bel. Uiteindelijk werd het ook nog 3-1 door Bart der Weduwen (oud MVV'58). Die kapte zich vrij, en schoot beheerst binnen. Hij scoorde ook nog de 4-1, maar die werd afgefloten voor buitenspel. Zaterdag a.s. speelt de JO19 om 13.00 uur thuis tegen RFC uit Raamsdonkveer.