Tricht JO19-1 wint met 2-1 van Focus'07 JO19-1 ( 4 september )

Gisteravond hebben Tricht JO19-1 en die van Focus'07 een leuke wedstrijd laten zien. De gasten uit Culemborg waren qua veldspel beter dan de Trichtse, maar dat wil niet zeggen dat ze geen kansen kregen. De thuisclub speelde een fris spelletje, ondanks het grote aantal eerstjaars. Met dit spel kunnen volgens mij aardig meedoen in de eerste klas. Vlak voor de rust kreeg Joran Smit de bal in de midden aangespeeld, kapte zich vrij en schoot de bal met een strak schot netjes binnen. Na een aantal wisselingen in de rust duurde het even voor het spel weer op gang kwam. Een fout van de Culemborgse keeper betekende de 2-0. Opnieuw was het Joran die scoorde. Een aantal verkeerde terugsspeelballen werd door Focus niet afgestraft. Dat deden ze 15 minuten voor tijd wel, 2-1. Met hangen en wurgen werd de overwinning over de streep getrokken.