Tricht JO17-1 wint van Sleeuwijk JO17-1

Tricht JO 17-1 speelde zaterdag tegen Sleeuwijk JO 17-1 een matige en zwakke wedstrijd. In de eerste helft werd er nog wel goed gevoetbald maar de tweede helft was niet best. Uit een mooie pass van Rick scoorde Owen de 1-0 voor Tricht. Hierna speelde Owen Rick aan en die maakte de 2-0 voor Tricht. Tricht bleef aanvallen waarbij Wouter nog op de paal kopte. Uit een schot op doel van Wouter sloeg de keeper de bal voor de voeten van Owen en die maakte de 3-0 voor Tricht. Door niet goed te verdedigen maakte Sleeuwijk vlak voor rust de 3-1.

Na rust gooide Tycho de bal naar Joran en via Wouter kreeg Rick de bal en scoorde fraai en 4-1. Joran werd gewisseld voor Alessio en Tristan voor Joris . Wouter ging in de spits spelen Tycho centraal en Alessio links op het middenveld. Het spel werd niet beter en uit een aanval over rechts scoorde Sleeuwijk de 4-2.Milan werd gewisseld voor Pepijn en Dion voor Jeroen. Wouter werd gevloerd in het strafschopgebied en de penalty werd door Owen benut. Kort hierna maakte Sleeuwijk de 5-3 door slap verdedigen van Tricht. Uit een kluts waarbij Wouter de bal via een verdediger en de keeper raakte verdween de bal in het doel. Om bovenaan te blijven staan is het belangrijk dat slechte wedstrijden ook gewonnen worden maar Tricht moet er rekening mee houden dat elke ploeg van de koploper wil winnen. We zullen dan met ons allen inclusief de wissels de taken goed moeten uitvoeren en soms wat minder lopen mopperen. Maar toch een verdiende overwinning en we blijven koploper.

Klasse jongens

Namens het team