Tricht JO17-1 wint eigen toernooi.

We zouden starten met Tricht - Focus'07, maar onze gasten hadden het thenu vergeten. Wedstrijdprogramma even aanpassen en beginnen. We houden u op de hoogte van de uitslagen. Winnaar van het toernooi krijgt 2 Derbystar wedstrijdballen mee naar huis ( of blijven in Tricht !! )

Tricht speelde de eerste wedstrijd met 1-1 gelijk. Na een achterstand scoorde Rick na een schitterende aanval de verdiende 1-1. Meer zat er niet in.

VVIJ JO17-1 was duidelijk een maatje te groot voor Focus'07. Het werd een duidelijke 3-0. De keeper, en spelers van Focus'07, dachten dat een ingooi ( vededigend ) door de keeper opgepakt mocht worden, Niet dus !!!

Nu speelt VVIJ tegen Lopik en daarna Tricht tegen Focus'07.

Lopik en VVIJ maakte er een spannende pot van. VVIJ kwam op voorprong, maar mocht blij zijn dat het uiteindelijk 1-1 bleef.

Tricht had geen moeite met de Culemborgers. De keeper van Focus'07 mocht weer 3 ballen uit het netje halen. Dion, Wout en Rick maakte de doelpunten.

Nu spelen Tricht en VVIJ tegen elkaar. De winnaar wordt eigenaar van de 2 wedstrijdballen. Spelen ze gelijk, dan kan Lopik, als ze met een verschil van 4 doelpunten van Focus winnen, nog eerste worden.

Tricht wint zijn eigen toernooi !!! In de laatste wedstrijd was de 1-0 voldoende. Joram kreeg de bal onverwacht voor zijn voeten en schoot de 1-0 binnen.

In de laatste wedstrijd won Lopik met 2-0 van Focus'07. De ballen bleven op Crayenstein.

Scheidsrechters Wim van Walderveen en Addy IJzerman bedankt voor het fluiten.

De Eindstand:

1. Tricht JO17-1