Tricht JO17-1 koploper na winst op SCG'18 JO17-1

Fanzone

omhoog
13 users have voted.

Tricht JO 17-1 opnieuw koploper na verlies DSC met 3-0 bij BMC.

Tricht JO17-1 speelde zaterdag op een zeer natte dag tegen SCG’18 JO17-1 uit Sint- Michielsgestel. Tricht begon met Mark op doel, Jeroen, Anthony, Arjen en Tristan in de verdediging, Milan, Wouter en Tycho op het middenveld, Joran ,Owen en Rick voorin. Dion, Pepijn en Joris stonden in de wissel waarbij Pepijn en Joris nog niet fit waren. Tricht begon verdedigend te voetballen, Tycho en Milan speelde meer naar voren en Wouter meer verdedigend. De eerste helft was matig en niet goed. SCG had pas 6 doelpunten tegen en staat derde op de ranglijst. Uit een vrije trap scoorde Joran prachtig de 0-1 voor Tricht. Er waren van beide kanten niet veel kansen zodat we met een 0-1 voorsprong gingen rusten.

In de rust had Ardy verteld dat DSC verloren had met 3-0 van BMC. De jongens hadden er weer geloof in en begonnen met goed spel en strijd aan de tweede helft. Rick had pech met een schot op de paal . Het 2e doelpunt liet nog even op zich wachten maar Tycho maakte met een mooi afstandsschot de 0-2 voor Tricht. Rick werd gewisseld voor Dion en Owen en Joran bleven voorin spelen en Dion op het middenveld. Tricht speelde deze fase goed , er werd goed gecombineerd en de spelers vonden elkaar makkelijk. Uit een mooie aanval over rechts met Milan, Owen en Wouter scoorde Joran de 0-3 voor Tricht. We kregen nog een kans met Owen maar die schoot in het zijnet. De verdediging speelde sterk en gaf niets weg.

As zaterdag 8 december speelt Tricht JO 17-1 tegen Emplina JO7-2 en bij winst is Tricht najaarskampioen. Kom allemaal kijken om de jongens aan te moedigen.

Namens het team