Tricht JO17-1; daar ga je naar kijken!

Fanzone

omhoog
67 users have voted.

De volgers van ons team weten het al langer, maar het is een genot om bij onze jongens onder 17 jaar te gaan kijken de laatste tijd.

In de thuiswedstrijd tegen de nr. 8 van de competitie BMC JO17-1 (7-0 winst) lieten onze mannetjes zien dat er voldoende talent in de jeugd van vvTricht aanwezig is om onze A-selectie aan te vullen in de toekomst. Je weet natuurlijk nooit of er jongens op hun 16e eventueel 10 minuten in kunnen vallen bij een selectieteam, als je nooit komt kijken en alleen aan de kleur van hun schoenen kunt vragen of ze mee willen doen?!

Gelukkig voor vvTricht, hebben we momenteel een A-selectie trainer, die zelfs op zaterdagochtend tijd vrijmaakt om bij de mannetjes onder 17 jaar te gaan kijken. Klasse trainer;  zo stimuleer je die jonge gasten.

Omdat nog niet iedereen binnen onze club de namen kent van de jongens in JO17-1, stel ik ze even aan u voor:

Ramon Stam (keeper):
Eigenlijk is Danielle de Jong onze keepster, maar door haar selectietrainingen van de KNVB, haar school, en de trainingen bij vvTricht is zij vorig jaar helaas overtraind geraakt. Erg vervelend voor haar natuurlijk. Ramon zou dus eigenlijk bij JO17-2 keepen dit jaar, maar hij heeft ons nu al 10 wedstrijden geholpen als keeper. Hij had het de eerste wedstrijden best lastig, want hij had nog nooit in een selectieteam gekeept en ook nog nooit echte keeperstraining gekregen. Oud 1e elftal keeper Rian Drost heeft zich toen aangeboden om keeperstraining te gaan geven en we zien Ramon nu elke week beter worden. Vandaag had hij een stuk of drie prachtige reddingen, waardoor wij achterin de nul hebben gehouden. Ga zo door Ramon en bedankt Rian Drost!
Luke van Dijken (laatste man/aanvoerder): 
Eigenlijk is Luke een aanvaller, maar sinds we tegen een 4e divisionist in de beker een verdienstelijk gelijkspel haalden, hebben we hem laten staan als laatse man. Zijn techniek en rust aan de bal heeft ons beter laten voetballen achterin, waardoor we meer vooruit zijn gaan spelen. Ook als laaste man pikt hij z'n momenten uit om voorin op te duiken.
Rowan Killian (voorstopper):
Rowan hebben we eigenlijk in de C-junioren aangeboden gekregen via een tip van de trainer van de toenmalige JO17-2. Hij zit op wedstrijdzwemmen en doet dat op een hoog niveau in Nederland. Omdat hij geen 2x kon trainen voor voetballen, moest hij bij Vriendenschaar in de C5 spelen. Bij ons mag hij één keer in de week trainen (want hij is 4x in de week in het zwembad) en alle andere jongens snappen dit ook. Oh ja, mocht je ruzie zoeken….niet met dit jochie; hij maakt je af (The Beast)!
Jochem van Geest (rechtsachter):
Jochem wist eerst niet of hij wel in de JO17-1 wilde spelen. Hij kwam uit een heel gezellig team, de JO17-2, maar hij wist niet of hij een selectieteam wel zo leuk zou vinden. Jochem heeft nu bijna elke week op rechtsachter gespeeld en hij heeft het volgens ons nu erg naar z’n zin. Trouwens, hij blijkt een van de snelste spelers van het team te zijn!
Arjen Smetsers:
Arjen heeft sinds de D-pupillen al in selectieteams gespeeld en is een erg intelligente jongen. Hij heeft superdroge humor en is een linksachter, die altijd wel een ruime voldoende haalt. Als je zelf een beetje op niveau hebt gespeeld, dan kan je hem wel vergelijken met Sjaak Huygen (oud Tricht 1)….altijd dat verdomde voetje ertussen en het doet pijn op de training! ;)
Harm van Brenk:
Harm speelde altijd als laatste man in verschillende selectieteams, maar hij heeft zijn techniek zoveel verbeterd in de loop der jaren, dat hij als ‘6’ op het middenveld het beste uit de verf komt. Hij wint veel duels, heeft meer kracht dat sommige 26-jarigen en is een echte kopspecialist. Mocht je ooit met Harm in een pannakooi terecht komen; beentjes dicht!
Sander Kars:
Sander heeft altijd als ‘6’ gespeeld, maar zijn lichamelijke groei blijft nog iets achter, waardoor hij naar de rechtshalf is verhuisd. Gelukkig voor ons compenseert hij dat met zijn tactisch inzicht en zijn enorme vechtlust. Wij noemen dat in de volksmond, een ‘boefje’. Vandaag hebben we ‘m bijvoorbeeld even gewisseld, omdat hij z’n veel grotere tegenstander anders onder de reclameborden had gepropt! Elk team heeft zo’n jongen nodig…
Lex Verschure:
De clown van het team. Wat liggen we in een deuk met dit menneke. Je legt als trainer echt vijf keer iets uit op de training, maar hij presteert het om juist het tegenovergestelde te doen! En iedereen ligt krom van het lachen. Wat Lex uniek maakt is dat hij nooit en te nimmer  op zal geven; zo een die je drie keer tegenkomt in een duel. Oh, en als je ‘m een keer in de spits zet, zoals vandaag, dan scoort hij er twee!
Dion van de Water:
Dion valt eigenlijk altijd tussen de selectieteams van z’n jongere clubgenoten en de oudere clubgenoten in. Bij de oudere heeft hij het fysiek zwaar, maar als hij weer bij Ardy Voorneveld in het jongere selectieteam komt, speelt hij moeiteloos mee. Vandaag speelde Dion weer een ijzersterke partij in de voorhoede, terwijl hij eigenlijk ook op het middenveld of als back kan spelen. Overigens hoor je Dion nooit klagen; altijd trainen en altijd z’n best doen…topventje!
Jeffrey van Tussenbroek:
Jeffrey is misschien wel onze snelste speler. Hij is nog maar 15 jaar, maar hij is een van de sterkste jongens in het team. Door zijn groei heeft hij nogal eens een blessure, maar we hopen dat hij na de winterstop weer kan gaan vlammen in de voorhoede!
Tim van Dijken: 
Kom zelf maar een keer kijken: vandaag maakte hij er vijf waarvan de laatste echt een plaatje was: drie keer de bal hooghouden en met links binnen schieten. Zo zie je ze zelfs bij de seniorenteams niet!
Joran Smit:
Joran is een 1e jaars van 15 jaar, maar hij is een enorm talent. Ik heb als trainer vanaf de kabouters best veel jonge gasten voorbij zien komen, maar deze jongen legt een bal precies waar hij wil en heeft een aanname waar Wesley Snijder nog jaloers op zou zijn. Wellicht overdreven, maar echt kom eens naar een training kijken; een sublieme traptechniek! Overigens wint hij alle spelletjes....gewoon niet leuk meer!
Wouter Vos:
Wouter heeft mij als trainer het meest verrast. Wouter is een 1e-jaars van 15-jaar, die zich binnen vijf wedstrijden naar de ’10-positie’ gespeeld heeft. Duelkracht, kopgoals, vechtlust,  assists, hardheid en spelinzicht; deze jongen komt zeker in Tricht 1!

Mocht u nog nooit zijn komen kijken bij deze jongens, dan geeft dat niets natuurlijk; je wordt er tenslotte niet voor betaald! Gelukkig zijn er na de winterstop weer kansen genoeg, want dan spelen we waarschijnlijk bij de beste teams uit de 1e klasse.
We spelen nog één wedstrijd tegen Peursum, maar na de winterstop zijn we weer om de week te zien op Sportpark Crayenstein om 10.30 uur.

De trainer

Tricht JO17-1; daar ga je naar kijken! | Voetbal Vereniging Tricht

Fout

Waarschuwingsbericht

The htaccess seems to be altered.
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.