Tricht JO15-1 wint Boudewijn Zenden Cup 2018

Tricht JO 15-1 speelde in het weekend om de Boudewijn Zenden Cup 2018 in Maastricht. We waren ingedeeld in een poule met 5 ploegen: Leonidas-W JO5-1, EVV JO15-1, RKHBS JO15-1, RKHSV JO15-1 en Spero JO15-1. De eerste wedstrijd speelden we tegen RKHSV, we begonnen slap en stonden al snel met 1-0 achter. Het leek wel of de jongens de verre reis nog in de benen hadden. Maar na 5 minuten ging Tricht beter spelen. Owen maakte de gelijkmaker, Alessio kort hierna de 2-1 en Rick scoorde 3-1.

De tweede wedstrijd was tegen EVV. Dit was een fysiek sterke ploeg waarin wij wel beter waren maar geen kansen kregen. Het werd 0-0.

De derde wedstijd was tegen Spero. We speelde een sterke partij met goed voetbal. Levi schoot tegen de paal en Rick kopte de terugspringende bal in het doel. Een mooie 1-0 overwinning.

De vierde wedstrijd was tegen RKHSV. Met goed voetbal en een sterke verdediging werd er met 2-0 gewonnen, Owen en Rick maakte de doelpunten.

De laatste wedstrijd was tegen de thuisploeg Leonidas JO15-1. We moesten winnen want EVV had net zoveel punten als wij en het doelsaldo was ook gelijk. We speelden een zwakke wedstijd, de spelers waren moe en de tegenstander schoot alle ballen wild naar voren. Owen scoorde met een prachtige stiftbal de 1-0 voor Tricht. EVV moest na ons voetballen maar verloren met 1-0 van Spero zodat Tricht de poule gewonnen had, een geweldige prestatie. We hebben de cup gewonnen.

Tricht speelde met Mark op doel, Merijn, Jeroen, Anthony vd Heuvel, Anthony Kardol en Joris in de verdediging,  Op het middenveld speelden Sebastiaan, Tycho, Milan en Alessio, in de voorhoede stonden Levi, Owen en Rick. We bedanken de trainers Ardy Voorneveld en Rob van Nifterik, de leiders Tony vd Heuvel en Bjorn Juyn, de ouders voor het rijden en Emmylou voor de verslagen en ieder die we vergeten zijn. De jongens hebben een goed seizoen gehad met een najaarskampioenschap, een mooie 6e plaats in de voorjaarscompetitie  en een mooie 2e plaats op het toernooi in Lommel.

Klasse gedaan jongens!
Namens het team.