Tricht JO11-1 zet bekersucces door in competitie!

Vandaag speelde onze JO11-1 op veld 3 van Sportpark Crayestein tegen een team van jeugdopleiding-TEC uit Tiel. Normaliter zou je denken dat je na zo’n schitterende overwinning in de beker, als trots van de vereniging, dan op het hoofdveld speelt?! Maar goed, we zullen die indeler van de velden er zondag wel weer eens flink van langs geven op Facebook, als z’n cluppie weer heeft gefaald!

De vele ouders en grootouders die kwamen kijken, hebben vanaf minuut één genoten van het voetbal met een hoog tikki-takka gehalte. Vanaf de aftrap was duidelijk dat de tegenstander, die evenveel punten had als Tricht, geen schijn van kans zou hebben vandaag tegen een ontketende ploeg.

De reporter zal u de uiteenzetting van alle snelle looplijnen, samba-voetbal momenten, tactische meesterzetten en de wereldgoals besparen, maar de eindstand was 12-3 door goals van Gyven 4x, Sam 3x, Jesse, Timo, Mathijs, Joran en Britt.

Volgende week speelt onze JO11-1 weer een thuiswedstrijd tegen DSC JO11-2. Ook dat is op papier een gelijkwaardige tegenstander!

De reporter