Tricht JO 15-1 verliest van OJC Rosmalen JO 15-2

Na de verloren bekerwedstrijd van woensdag mochten de talenten van jo15-1 vandaag aantreden tegen de nummer 7 in de competitie. Op papier een te kloppen tegenstander, hoewel de wedstrijden in Rosmalen altijd als lastig gezien kunnen worden. Zo ook vandaag. De wind was zo hard dat de bal gewoon niet stil bleef liggen.

Met Antonie en Sebastiaan op de bank begon Tricht zwak aan de wedstrijd. Waar woensdag de duels en ballen verloren werden doordat de tegenstander gewoon een maatje te groot was, werd er vandaag verloren op inzet en vechtlust. De jongens waren veelal te laat en niet alert. Als je dan ook nog het idee hebt dat je als een Ronaldo of Messi achterin met de bal kan spelen dan kom je op een 1-0 achterstand tegen een op het oog prima te kloppen ploeg.

Op 1 kans na in de eerste helft, welke gemaakt had moeten worden door Owen, speelde Tricht niet alleen tegen een harde wind maar ook vooral tegen zichzelf.

De tweede helft was voetballend niet veel anders behalve dat iedereen steeds meer tegen elkaar begon te mopperen. Ook waren de beslissingen van de scheidsrechter steevast verkeerd en totaal verkeerd gezien. Ieder fluitsignaal werd met commentaar en gezicht vol onschuld bekritiseerd. Richting het einde van de wedstrijd nam Anthony het team bij de hand en zagen we meer  vechtlust wat resulteerde in een dot van een kans voor Rick.  Maar 2 kansen in een hele wedstrijd zijn er toch minstens 10 te weinig. Door de wedstrijd van vandaag staan we derde, met een wedstrijd minder gespeeld. Volgende week er weer vol tegenaan met een betere instelling en dan weer de strijd aan voor plaats 1.

Emmylou