Tricht - IJFC 0-2

28 users have voted, including you.

Tricht – IJFC  0 - 2

Zaterdag speelde Tricht thuis zijn 2de oefenwedstrijd tegen IJFC en werd er met 0- 2 verloren. Om te beginnen was het een heel aardige wedstrijd waarin Tricht zich t.o.v. voorgaande wedstrijd een stuk verbeterd heeft. We  misten we nog steeds  een paar basis spelers. Er stonden 17 spelers op de lijst die op keeper Nicky Janssen na allemaal gespeeld hebben.  Het meest tevreden waren we over de tweede helft die qua kansen gelijk op ging met IJFC. Uit een voorzet kopte voorrust Erwin van Soolingen de 0-1 binnen en gezien het spel was dat ook zeker verdient  Na rust een beter spelend Tricht waarin we ook aardige kansen kregen. De eerste goede kans in het doelgebied kreeg Pepijn Lambregts,  de tweede Tim Schook en de derde kans uit een voorzet van Remco de Haan die direct werd ingeschoten door Tim van Dijken maar door de keeper knap werd gestopt. IJFC  was over het geheel de betere ploeg en had meer bal bezit.  De 0- 2  kwam  in de 77 minuut door Shane Koppenbol.  Gezien de opgaande lijn bij Tricht met veel jonge spelers gaan we de goede kant op al zijn we nog niet op niveau waar we moeten zijn voor de 2de klas. De volgende wedstrijd is zaterdag thuis tegen Asperen.