Tricht C2 wint fors van Hedel C1

Na de domper afgelopen zaterdag tegen Herovina C1 waar we in de laatste minuut onderuit gingen nl. 1-0 voor en 1-1 de rust in , 2-1 voor , 2-2 en dan in de laatste minuut nog een hoekschop tegen krijgen die er dan ook nog ingekopt wordt , dan baal je wel. Nu moest er herpakt worden maar dat was gister op de training nog niet te vinden.

Vandaag was de ingelaste wedstrijd tegen Hedel C1 , deze wedstrijd hadden we uit met 3-1 gewonnen maar dat had alle kanten op kunnen gaan, dus we moesten scherp en fel beginnen,dat ging goed de druk werd goed gezet en de tegenstander kreeg weinig ruimte om te voetballen, na 10 minuten spelen kwam Sasha mooi vrij voor de goal na een voorzet over links en ronde deze met gevoel netjes af. De Druk werd wederom opgevoerd en weer op links kwamen we in de aanval,echter werd deze gestuit en mocht er door ons worden ingegooid , Ralf slingerde de bal in de 16 op een goed vrijlopende Sasha die Daan wist te berieken en deze kanonhard de goal in schoot. Dat wij de bovenliggende partij waren was wel duidelijk , we speelde veel op de helft van Hedel en als ze een keer kwamen dan was het laatste woord aan Jochem die de boel goed dicht kon houden , dit gaf Tristan de mogelijkheid om ook door te schuiven , na balbezit van Yorick in de 16 meter waar hij niet doelgericht de bal kwijt kon kwam Tristan mooi op tijd zodat hij de bal van buiten de 16 vol er in schoot. 3-0 in 25 was mooi , maar nu kon je merken dat de warmte ging opspelen , er werden wat meer fouten gemaakt maar tot de rust konden de jongens het uitspelen.

De tweede helft begon wat rommelig en Hedel probeerde te herpakken , toch kwamen ze niet echt dreigend tot onze keeper Elias die dan weer met veelal mooie lange trappen de boel kon opentrekken, na een aanval waar een schot door de keeper werd geblokt was Yorick op tijd voor de tweede bal en wist de 4-0 neer te zetten , de coach van de tegenpartij zag het niet meer zitten en verdween maar in de ducout , toen we snel over rechts wederom de aanval kregen en Jarno naar binnen kwam schoot hij op de lat en dachten ze gered te zijn , helaas voor hen en mooi voor ons was Ralf over links mee opgekomen en schoot de bal direct uit de lucht achter de keeper, 5-0. De wedstrijd werd verder netjes uitgespeeld en de punten waren in de pocket.

Nogmaals een compliment aan de goed gefloten westrijd door dhr Willemse.