Tricht C2 weer een stapje verder met de inhaalrace

De C2 had dinsdag een oefenwedstrijd tegen de C3 van Nivo Sparta deze werd moeizaam begonnen en na 20 minuten spelen konden we de 0-1 noteren , dat de scheids niet helemaal begreep wat een vriendschappelijk wedstrijdje was , bleek al snel toen Elias de bal uit zijn handen liet glippen en net voor de lijn deze weghaalde , voordat hij kon gaan uittrappen had de scheids bekeken vanaf bijna de middenlijn dat de bal achter de lijn was geweest en maakte 1-1 van de stand . Het spel werd harder en gemener en na de rust werden we snel op een 2-1 achterstand gezet , maar toen ging de knop om , de machine begon te lopen, en de doelpunten vielen vlot achter elkaar om met een 2-5 overwinning naar huis te gaan.Ahoewel naar huis , eerst hebben we het feestje van Chris nog ff bij de Mac in Waardenburg gevierd , volgens mij hangt daar nu een foto van de C2 met van die balkjes voor de ogen , maar ach er zijn nog meer Mac´s waar we heen kunnen gaan.

Vandaag stond Hedel C1 op de lijst UIT.  Hedel staat boven ons maar na de winterstop hebben we alleen van de koploper verloren en zelfs van nr 2 gewonnen dus we sluiten niets uit.

De eerste helft ging op en neer , werd hard gestreden maar te verdedigend gedacht,gelukkig kon Jochem doorbreken op een steekbal van Yorick waardoor we de 0-1 konden opschrijven.Mede omdat we wind tegen hadden en veel druk van de mannen van Hedel bleef de eerste helft lastig en werd het net voor rust nog 1-1.

De tweede helft ging beter en na een gestopte aanval kreeg Lex de bal in de 16 voor zijn linker been en hoe hij hem er in kreeg maakt niet uit de 1-2 was een feit. Hedel ging hierdoor sterker spelen en maakte wat overtredingen meer,hierdoor kregen we op ongeveer 22meter van de goal een vrije trap , Sasha achter de bal en wind mee gaf een mooie hoge bal die net onder de lat daalde en de keeper was kansloos , 1-3. Nu met nog 10 minuten te spelen werd het toch een zware dobber , Hedel ging met een man extra in de spits spelen en gaf veel druk , gelukkig hebben we de stand kunnen afwerken op 1-3 .

De scheids verdiend een compliment , hij heeft de wedstrijd netjes gefloten.