Tricht bij koploper Almkerk gelijk

Fanzone

omhoog
126 users have voted.

 

Almkerk-Tricht 1-1

TRICHT – Tricht is al bijna twee maanden ongeslagen. Zaterdag werd in Almkerk tegen de koploper van de tweede klasse met 1-1 gelijk gespeeld. Beide goals vielen na rust. Na een 1-0 achterstand maakte invaller Remco de Haan al snel gelijk: 1-1. Komende zaterdag komt het sterk presterende Meerkerk naar Tricht toe.

Geen goals

Met de wind mee wist Tricht voor rust een licht overwicht niet te bekronen. Wesley van Mourik schoot naast en Almkerks keeper Robin van Wijk redde zowel bij een combinatie tussen René van Soelen en Mike van Kraaij als bij een schot van Wesley van Maurik na een pass van Rein Bastiaanse. Na ruim een half uur werd Almkerk voor het eerst gevaarlijk. Bij een voorzet van Sjoerd Boons redde Dirk Jan in den Eng voordat Michel Marinissen kon afronden. Een Brabantse vrije trap van Remon Hofstede verdween in de muur. Uit een vrije trap van Wesley van Maurik kopte Arjan Hakkert goed in maar keeper Robin van Wijk ging gestrekt naar de hoek. Dus bleef het 0-0 tot de rust. Na de thee was Robin de Raadt bij Tricht vervangen door Dylan Victory. Het duel ging nu op en neer waarbij Rein Bastiaanse de bal uit een vrije trap van Wesley van Maurik precies in handen van de keeper kopte.

Achterstand

Met de wind in de rug nam Almkerk in de 63e minuut na een verre inworp in de doelmond plots met 1-0 de leiding. Mark van der Meijden was de doelpuntmaker. Wesley van Maurik had al meteen gelijk kunnen maken maar hij schoot alleen voor doel eerst naast en daarna mikte hij nog eens voorlangs. Tricht bofte aan de andere kant wel dat Michel Marinissen defensief geklungel van de groenwitten niet afstrafte. Invaller Remco de Haan stond pas net in het veld toen hij in de 68e minuut voor de 1-1 gelijkmaker zorgde. Almkerks keeper Robin van Wijk liet de bal na een hoge voorzet van Mike van Kraaij los en Remco de Haan kopte vallend raak: 1-1. Beide teams wilden nog winnen maar Aimen Seqqal zag een Trichts schot geblokt en Almkerk kwam nog het dichtst bij winst. Michel Marinissen trof echter het zijnet en Trichts keeper Jason Smit redde tweemaal sterk bij eerst een schot en vlak voor tijd een kopbal van Mark van der Meijden. Dus bleef het bij een 1-1 billijk gelijkspel. Arbiter IJpelaar uit Kaatsheuvel gaf voor rust geel aan Michel Marinissen (Almkerk) en na de pauze aan de Tricht-invallers Remco de Haan en Sven van Maurik.

Selectie. Keeper Jason Smit, Veld spelers,  Robin de Raadt( Dylan Victory), Leroy Peelen, Mike van Kraaij, Aimen Seqqal ( Sven van Maurik) Arjan Hakkert, Rein Bastiaanse, René van Soelen, Dirk Jan in den Eng, Wesley van Maurik, Rico de Ridder( Remco de Haan) Res. Kevin van Burk.

Staf, Trainer Marco Verbeek, Leider Jan Willemsen, Verzorger Roef van der Poel, Materiaal Marco Stam. Scheidsrechter dhr. J.M IJpelaar   Ass. Scheidsrechter Tricht Walter van Toorn.