Tricht A2 dendert door!

Vandaag mocht Tricht A2 aantreden tegen Buren A1. De wedstrijd begon om 12:30 met Stan (A1) erbij en als afwezige Italo. We begonnen de wedstrijd met Ruben op de goal, Redouan Sven Kenneth en Stan daarvoor, Guus Tim en Yoram op het middenveld en Bauke Tomas Enrico in de aanval. Yoram moest tegen zijn broertje voetballen dus er moest gewonnen worden vandaag.

Tricht A2 begon sterk aan de wedstrijd, al snel was Tricht gevaarlijk en werd er goed rondgetikt. De wedstrijd bleef lang evenwichtig met een aantal kansen van Tricht en weinig van Buren. Ondanks dat was het onrustig op het veld, waardoor het niet lekker voetballen was.  Ondertussen was Bart in het veld gekomen voor Enrico. Na 20 minuten kreeg Yoram de val voor zijn voeten in de 16 en wist beheerst de bal langs de keeper te schuiven, 1-0! 10 minuten daarna wist Tomas uit de corner de bal hard in de hoek te koppen,2-0! Daarna bleef het een tijdje rustig met wel nog een aantal kansen, zoals een gevaarlijke vrije trap van Tim vS die er maar net niet in ging, of een gevaarlijke bal van Tomas dicht bij de goal die uiteindelijk een rollertje werd.

Begin 2e helft begon Tricht slecht aan de wedstrijd. Omar en Tim pels waren ondertussen erin gekomen voor Tim vS en Tomas. Met de wind tegen hield Tricht stand, want Buren was niet heel gevaarlijk geworden. Na een kwartier wist Redouan, na een afgeslagen corner, een man uit te kappen en genadeloos binnen te schieten, 3-0! De wedstrijd was beslist maar Tricht had het nog wel moeilijk door het positiespel van Buren. Tomas en Tim vS waren er weer in gekomen voor Tim Pels en Guus. Tomas had nog een schot op de paal maar verder bleef het rustig met de kansen van Tricht. Ruben had nog een mooie redding in de laatste paar minuten waardoor Tricht de 0 wist te behouden.

Tricht houdt de 3 punten thuis en maakt nog kans op het kampioenschap.. Tricht is ook door in de beker waardoor een mooie dubbel ook nog in het vizier is! Volgende week staat de wedstrijd tegen Wadenooijen op het programma, als we de komende 2 wedstrijden winnen en de overige kansmakers op de titel wat punten morsen is er nog een kans voor Tricht A2!

Tot volgende week!

Tricht A2 dendert door! | Voetbal Vereniging Tricht

Waarschuwingsbericht

The htaccess seems to be altered.
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.