Tricht 4 te klein

Fanzone

omhoog
16 users have voted.

Laatst berichtte het AD dat er een wolf was verslonden door een aantal beren. Hoe oneerlijk, van die grote lompe beren tegen een klein weerloos wolfje. Sowieso na alle boeken van Dolfje weerwolfje verslonden te hebben een enorm zwak voor wolven gekregen. Het AD had er een filmpje bij gedaan waar goed te zien was hoe de beren te werk gingen. Zonder enige meelij pakte zet het arme dier en trokken het uiteen.  

Afgelopen zaterdag zag ik het vervolg van deze brute natuurfilm. De beren tegen de wolven deel 2. Nu nog harder, gemener en krachtiger dan ooit! Uw helden mochten namelijk tegen Meerkerk voetballen.

Onze coach zet het team met de week meer en meer naar zijn hand. Overduidelijk is dat hij met zijn team een evenbeeld van zichzelf creëert. Zoals van Gaal Bayern liet spelen en Pep Guardiola Barcelona naar zijn hand zette is Peter dit aan het doen met Tricht 4. Big Peet is zelf 140 cm hoog en hij ziet dit als ideaal. Afgelopen zaterdag bestond onze achterhoede uit Jerry (142 cm) Barry (139 cm) Niels Hakkert (146 cm) Dario (123 cm) en Jasper (149 cm). Meerkerk had wel de beschikking over gezonde mannen en had een voorhoede van gemiddeld 197 cm hoog. Gelukkig heeft Dario de sprongkracht van een volleerd Ninja en kon zo nog enige tegenstand bieden. De rest liep rond als kleine keffertjes die zo fijn aan het kruis ruiken.

Om u niet te vervelen met een veel te langdradig verslag zal ik u de details besparen van deze oneerlijke strijd. U kijkt het filmpje maar op het AD en kunt dan ongeveer een beeld vormen van de wedstrijd. Ook nu beten de wolfjes kranig van zich af maar was het meer aandoenlijk dan spannend. Sander maakte nog wel de 1-0 met een heerlijk afstandsschot. Een klein beetje hoop zelfs van onze kant maar het bleek het welbekende kat en muis spel te zijn van Meerkerk.  Guus speelde daarna te kort tussen onze te korte keeper en te korte verdediging waardoor de lange spits van Meerkerk de gelijkmaker kon binnenschieten. Volgens Peter was dit met een kleine middenvelder ipv de langere Guus nooit gebeurt. Na rust kwamen we met 3-1 achter en wist de snel ingevlogen Timo nog de 3-2 te maken maar Meerkerk liet ons spartelen en won uiteindelijk eenvoudig met 4-2. Bas “Trump” Gradisen was ook toegevoegd maar was helaas meer bezig met campagne voeren dan te voetballen. Al schreeuwend  “We make The Betuwe great again” bakte hij er weinig van. Zijn plan om een muur te bouwen rond West-Betuwe om zo de Zedrikanen buiten te houden viel ook niet helemaal goed.

 

Al met al goed ons best gedaan maar we kwamen net te kort…