Tricht 4 scoort tegen de verwachting in… maar verliest wel (6-1)

Fanzone

omhoog
12 users have voted.

‘Tricht 4 scoort tegen de verwachting in… maar verliest wel(6-1)’

Na het succes van vorige week, tegen het sterker geachte GJS 3 werd er met 5-1 gewonnen, stond vandaag de volgende sterke tegenstander op het menu: ongeslagen koploper Everstein 2. Helaas waren er vandaag personele problemen, zo hebben we op papier 3 ervaren doelwachters echter waren ze helaas allen verhinderd. Tel daarbij de afwezigheid op van Haan en Ruben, de overschrijving van Nan die inmiddels al weken duurt en blijkt dat er een vloek berust op de vlaggenstok. Helaas was vaste vlagger William vandaag niet mee afgereisd naar het altijd mooie Everdingen en helaas kon Bart de druk niet aan om deze levende legende te vervangen langs de lijn.

Zo bleven er maar weinig smaken over en had mentaal begeleider Stam, als een geluk bij een ongeluk, niets te kiezen. Haan werd vervangen door de ene helft van het duo Gregory/Mark en op goal mocht Mark van de JO19 zijn debuut maken. Trainer van Mark is de in Everdingen bekende Jeroen Brouwer die op zijn beurt doordeweeks al aankondigde dat het waarschijnlijk een 6-0 overwinning zal worden voor Everstein, hebben we die even mooi de mond gesnoerd!

Als een vlag op een modderschuit begon Tricht weinig geïnspireerd aan de wedstrijd wat direct al enkele mogelijkheden opleverde voor Everstein 2, dat overigens onder leiding staat van een bekende van Tricht 2 trainer Roger werd ons afgelopen donderdag mede gedeeld door Rob. Everstein swingde bij vlagen over het eigen hoofdveld en nog voordat enkele Tricht spelers de bal beroerd hadden stonden we al 1-0 achter en niet veel later zelfs al 2-0. Welkom in Everdingen!

Dit schudde uiteindelijk de hele ploeg wakker, er werden meer duels gewonnen en zonder een overwicht te creëren werden we langzaam wel iets dreigender en uiteindelijk zelfs een strafschop! Waar trainer Stam het in de rust had over een cadeautje, sprak de andere helft van het duo Gregory/Mark over een duidelijk ippon. Desalniettemin beschikt Tricht 4 dit jaar met Niels over een echte specialist en stuurde hij de keeper de verkeerde hoek in: 2-1.

Everstein bleef de wedstrijd echter controleren, creëerde nog steeds wel wat mogelijkheden maar de grootste kans voor rust was nog voor Tricht. Na een dieptepass van Rob op Tim, zette laatstgenoemde de bal goed voor en kon een verdediger van Everstein nog net verhinderen dat onze witte Keniaan Stan de gelijkmaker binnen zou schieten.

In balzaal 8, want zo kunnen de kleedkamers van Everstein het best worden omschreven, werd al langzaam gedroomd over een punt. Dat Everstein een stuk beter speelde en een goed elftal heeft konden we de eerste helft met een hoop werklust nog goed maken echter bleek in de 2e helft dat een goed resultaat een illusie zou blijken.

Everstein begon de 2e helft zoals ze aan de wedstrijd begonnen en creëerde direct enkele mogelijkheden. Het werd steeds moeilijker en moeilijker om zelf aan aanvallen toe te komen en uiteindelijk bleek de 3-1 de genadeklap te zijn. Everstein wist in totaal nog 3 keer doel te treffen waaronder uit een strafschop. Nu hebben we de mond van Jeroen Brouwer ook vakkundig gesnoerd door in ieder geval het aantal tegendoelpunten van Everstein te verdubbelen.

Zo blijft Everstein fier aan kop en zal Tricht volgende week de degens kruisen met concurrent Lekvogels 2, dit jaar net als Tricht op dit moment nog geen hoogvlieger met een 10e plek. Tevens is Lekvogels 2 de favoriete tegenstander van Jon, want er is geen plek waar je mooier bruint dan op de kunstgrasbaan in Lexmond. Tot volgende week!