Tricht 3 3x thuis GEKKENHUIS !!

Tricht 3 staat bovenaan met één wedstrijd minder en  3 punten los op achtervolger Nivo-Sparta, zaterdag spelen we thuis tegen Nivo-Sparta. Tricht 3 heeft er ondanks de kater op en na Koningsdag en de verplaatsing van wedstrijden Nivo-Sparta-Herovina  en LRC-Tricht van afgelopen weekend al het vertrouwen in! De pijntjes zijn met 1 week extra rust opgelost, vakanties zijn ingekort en één speler heeft zelfs een weekje trainingskamp in Griekenland ingepland(t).. Helaas gaat dit wel betekenen dat we Roos gaan missen in de cruciale week. Jammer Roos maar als je een ekte bent dan gooi je er wat Bitcoins tegen aan zodat je erbij bent…Het Schiphol netwerk lamleggen is wellicht ook nog een optie..

Tricht 3 speelt de aankomende 3 zaterdagen thuis. Eerst tegen de 2 dichtstbijzijnde achtervolgers, Nivo-Sparta op 5 mei en 12 mei tegen Herovina. Donderdag 17 mei spelen deze achtervolgers tegen elkaar waarna we op 19 mei Rhelico thuis treffen.

De aankomende weekenden dus Tricht 3 thuis GEKKENHUIS!! Thijs Feddus en de supportclub uit Buren, de Veteranen onder leiding van Rien, Tricht 4, The Green White Army en alle andere V.V. Tricht supporters zien en horen we jullie de komende zaterdagen??