Tricht 2 wint met 6-3 van Door Eendracht Sterk Kaatsheuvel (DESK)

Onder zonnige omstandigheden, maar in de ijzige kou, mocht Tricht 2 aantreden tegen DESK 2. De uitwedstrijd in Kaatsheuvel werd door Tricht met 5-3 gewonnen, maar de doelpunten vielen pas laat in de wedstrijd. Ook vandaag zou het niet allemaal vanzelf gaan. Met de wind mee namen DESK een 1-0 voorsprong, maar niet veel later scoorde Wesley van Maurik de 1-1. Leonardo legde de bal goed terug en Wesley schoot met scherp. De bezoekers namen brutaal weer de voorsprong, 1-2. Tricht was aan het stuntelen, maar halverwege namen we wel het spel over. Pepijn legde de bal bij Prebibo neer en die kopte de 2-2 binnen. Het 2e ging door en Pepijn en Wesley zorgde voor de 4-2 ruststand. Gelijk na de pauze kwam DESK op 4-3. Tricht had verschillende wisselingen doorgevoerd en daar moest men wel aan wennen. Na een onterecht afgekeurd doelpunt van Leonardo besliste Bjorn Bambacht met 2 doelpunten de wedstrijd. Na deze wedstrijd mag Tricht 2 weer naar boven kijken. De strijd om de 2e plaats is nog helemaal open. Volgende week naar directe concurrent Alblasserdam 2, maar dat zal wel niet doorgaan. In dat geval spelen ze om 12.00 uur thuis tegen CDW 2 ( dus alleen bij algehele afgelasting )