Tricht 023 wint ook laatste poule wedstrijd.

Tricht 023 heeft ook zijn laatste wedstrijd in poule B met duidelijk verschil gewonnen. Na de 5-1 tegen HRC'14, en de 4-0 tegen MVV'58 en 6-0 tegen Teisterbanders volgde een moeizame 3-1 tegen Theole. In de laatste wedstrijd tegen Focus'07 was 1 punt voldoende om eerste te blijven. Dat ene punt kan je verdienen door bijv. gelijk te spelen, minimaal 3 doelpunten te maken of er voor te zorgen dat Focus'07 met minder dan 11 eindigd ( een oranje kaart betekent gelijk een strafpunt !!! ). In het begin van de wedstrijd was Focus'07 veel feller en wisten de 1-0 op het scorebord te brengen. Daarna is Tricht eigenlijk niet echt in de problemen geweest. De gelijkmaker ws er ëën om in te lijsten. Met een Anco Jansen hakbal zette Bjorn Bambacht Harm van brenk in stelling, en die scoorde beheerst. Vlak daarna was het opnieuw Harm van Brenk die de 2-1 binnenkopte. Na de rust, waarin 3 keer werd gewisseld, bleef Tricht de betere. Tim van Dijken scoorde 2 keer, en zette de eindstand op 4-1. Een schandalige overtreding van achter op Tim werd door scheidsrechter van Rooden bestraft met een oranje kaart. Zo is Tricht na Alblasserdam de 2e ploeg die zich als poule winnaar plaatst voor de halve finale. Alblasserdam gaat dan tegen Focus'07 spelen en tegen wie Tricht ( thuis ) gaat spelen is nog niet bekend. Dat kunnen SVS'65, Nieuw Lekkerland of De Zwerver nog worden.