Total Club Voetbalactie; sparen voor de club!

Total Club Voetbalactie;  Spaar geld voor VV Tricht en scoor zelf de mooiste cadeaus!

Tanken doen we bijna allemaal en heel veel van ons bij een Total tankstation. Wisten jullie dat je bij iedere tankbeurt mee kunt sparen voor VV Tricht? Aan het eind van het voetbalseizoen doneert Total een bedrag zo groot als het gespaarde saldo aan VV Tricht. Kortom, een win-/winsituatie voor jezelf en voor VV Tricht. Het kost je zelf dus helemaal niks alleen wat moeite om de kaart te registreren en te koppelen aan VV Tricht!

Op www.total.nl/totalclub/clubactie kun je je bestaande kaart koppelen aan je favoriete voetbalclub. Heb je nog geen Total Clubcard? Haal deze dan gratis op bij je Total tankstation. Gebruik je Total Clubcard eerst één keer, daarna kun je je pas online registreren via "Nieuw lid - registreren" en je club selecteren.

Total keert aan het einde van het voetbalseizoen de gespaarde Clubpunten uit in contanten aan de voetbalclub. Via www.voetbal.nl/clubactie  kun je checken hoeveel er al gespaard is.