Strijd om de 2e en 3e plaats eindigt in een gelijkspel voor de E1

Fanzone

omhoog
174 users have voted.

Deze zaterdag probeerde onze E1 de nipt verloren thuiswedstrijd tegen Theole te revancheren. Met een verschil van 3 punten in het voordeel van Tricht zou dit een strijd om plaats 2 en 3 worden. Voor de wedstrijd begon, lieten onze spelers zich luid en duidelijk horen door gezamenlijk de yel te schreeuwen. 

Tricht begon voortvarend en zocht meteen de aanval op. Een mooie voorzet van Mees werd net naast het doel gekopt. Het beeld was eigenlijk grotendeels hetzelfde, Tricht in de aanval, om steeds op de verdediging of de goede keeper van Theole te stuiten. Ook was niet iedereen even scherp in het aannemen en plaatsen van de bal, waardoor de kansen die kwamen eigenlijk op niets uitliepen. Ondanks dat wij zeker in de beginfase het overwicht hadden, was het toch weer Theole die door onoplettendheid met 1-0 de voorsprong nam. In eerste instantie kwam hun schot op de paal, maar deze werd alsnog door een inlopende tegenspeler langs Jurian geschoten. 

Theole werd wat feller en Tricht kreeg diverse vrije trappen, echter een doelpunt voor Tricht bleef uit. Net voor rust schoot Ruben nog met een hard schot op doel, maar de bal werd via de handen van de keeper weggestompt.

In de 2e helft leek Tricht nog half te slapen. Op rechts kon een aanvaller van Theole sterk opkomen, niemand stopte hem en zijn goede voorzet werd middels een hard schot keurig ingeschoten. Zo stond de E1 met 2-0 achter en leek er van een revanche niets terecht te komen. 

Toch weten de spelers steeds weer hun strijdlust te tonen. Ze bleven de aanval opzoeken. Mees ging alleen op de keeper af, deze kwam echter zeer goed zijn doel uit, waardoor hij zijn doel verkleinde en de kans was wederom verkeken. Ook nu kreeg Tricht weer diverse vrije trappen Eindelijk werd 1 van deze kansen benut, Elise plaatste haar vrije trap op het hoofd van Bumper en deze kopte netjes 2-1 binnen. De aanvalsstroom bleef doorgaan af en toe afgewisseld door een snelle counter van Theole. Uiteindelijk kreeg Bumper de bal mee en maakte toch nog gelijk met een mooie lob, 2-2.

Dit was tevens de eindstand. Van een revanche is geen sprake geweest, maar de E1 behoudt de voorsprong van 3 punten en staat nog netjes op een 2e plaats.