Schotloos Tricht verlies bij Meerkerk

Fanzone

omhoog
152 users have voted.

 

 

Meerkerk-Tricht 1-0

TRICHT – In een weinig opwindend duel met amper scoringskansen leed Tricht zaterdag in de tweede klasse in Meerkerk een dure 1-0 nederlaag. Daarmee zijn de kansen op deelname aan de promotienacompetitie voor Tricht wel verkeken.

Al na twee minuten maakte Tricht via Wesley van Maurik na inleidend werk van Aimen Seqqal en Tim Hakkert een doelpunt maar deze treffer werd door arbiter Bayram Cakir uit Den Bosch op advies van de grensrechter van Meerkerk vanwege buitenspel afgekeurd. De rest van de eerste helft was ronduit saai. Tricht had een licht veldoverwicht maar schiep zich vrijwel geen enkele kans. Het fysiek sterkere Meerkerk werd met de hinderlijke harde wind dwars over het veld ook amper gevaarlijk. Trichts keeper Glenn Robbemondt behoefde alleen kort voor rust een keer in te grijpen. Ook na de pauze leek het duel lang op een bloedeloze 0-0 remise af te stevenen. Kort na de vervanging van de met een gele kaart geboekte Tim Hakkert voor Sven van Maurik kwam Tricht in de 71e minuut toch met 1-0 achter. Michiel van Zessen plaatste de bal toen met een boog langs de uitgelopen keeper Robbemondt in het Trichtse doel: 1-0. Tijdens het slotkwartier streed Tricht met Kevin van Burk als tweede verse kracht nog fel voor de verdiende gelijkmaker. Schoten van Leroy Peelen en Wesley van Maurik werden evenwel door Meerkerks keeper Klaas Jan van Zessen tot corner verwerkt. Tricht kreeg volop hoekschoppen te nemen doch ook schoten van Aimen Seqqal en Sven van Maurik gingen naast. Door gebrek aan stootkracht leed Tricht zo een onnodige 1-0 nederlaag. De promotiekansen zijn daarmee wel verkeken. Daarvoor zijn de Trichtse prestaties in dit seizoen gewoon niet goed genoeg geweest. Periodekampioen Meerkerk kan zich al wel op de promotienacompetitie gaan voorbereiden want de achterstand op de koploper is al zo ruim dat lijstaanvoerder Almkerk ongetwijfeld kampioen zal gaan worden. Tricht zelf speelt komende zaterdag thuis tegen Wilhelmina’26 uit Wijk en Aalburg.

De spelers; Doel Glenn Robbemondt, verder Dirk-Jan in den Eng, Rico de Ridder( Kevin van Burk) Leroy Peelen, Rein Bastiaanse, Tim Hakkert(Sven van Maurik) Rene van Soelen, Dylan Victory, Robin de Raadt, Aimen Seqqal, Wesley van Maurik.  Wissels: Keeper Dante de Jong en Ruben Lambregts.

Staf: Trainer Marco Verbeek, Leider Jan Willemsen, Verzorger Roef van der Poel, Materiaalman Marco Stam. Scheidsrechter  Dhr B Cakir.  Ass. Scheidsrechter voor Tricht Walter van Toorn.