Ruime nederlaag Tricht bij Brederodes

Brederodes-Tricht 5-2

TRICHT – Tricht leed zaterdag in de tweede klasse in Vianen tegen een fysiek sterker en goed spelend Brederodes met veel invallers een verdiende 5-2 nederlaag. Tricht kreeg zelf zeker ook scoringskansen maar Brederodes was in de afwerking veel scherper en doet na de ruime 5-2 zege nog serieus mee voor de derde periodetitel. Komende zaterdag speelt Tricht thuis tegen Woudrichem.

Vanwege blessures, een schorsing en een examen was Tricht zaterdag flink gehavend. Keeper Glenn Robbemondt stond nu in het doel. Al na twee minuten kwam Tricht door een ver schot van Luuk Roubos met 1-0 achter. Marijn Bransen mocht alleen op keeper Bastiaan Spriel af maar hij miste de kans op een snelle gelijkmaker door te hoog te mikken. In plaats daarvan werd het na negen minuten al 2-0. Dennis Kruyk kopte de bal zuiver in de verste hoek. Na een goede combinatie met Bransen schoot Mitchel van der Plaat voor Tricht net naast. Luuk Roubos trof voor de thuisclub in de erg levendige beginfase nog eens de paal. Dat lot trof ook een kopbal van aanvoerder René van Soelen na een corner van Sven van Maurik. Het was dus een klein wonder dat het na ruim een kwartier met zoveel doelgevaar aan beide kanten nog slechts 2-0 was. Na een half uur blokkeerde keeper Spriel een schot van Arjan Hakkert goed. Bij een schot van Marijn Bransen redde doelman Spriel met zijn voet. Kort voor rust liep Brederodes via een schot van Mike de Groot toch tot 3-0 uit. Nog voor de pauze kreeg Tricht eindelijk met 3-1 loon naar werken. Uit een voorzet van René van Soelen schoot Marijn Bransen de bal zuiver in de verste hoek: 3-1.

Tweede helft

Vijf minuten na de thee liep Brederodes reeds tot 4-1 uit. Weer scoorde Mike de Groot, ditmaal met een kopbal in de verste hoek na een corner. René van Soelen zag zijn schot gekeerd door de keeper en moest zich daarna geblesseerd door de jeugdige Harm van Brenk laten vervangen. Na de entree van Leonardo Aguiar bij het begin na rust was dit al de tweede Trichtse wissel. De jonge Luke van Dijken was de derde verse kracht die Tricht halfweg na rust binnen de lijnen bracht. Met zijn derde doelpunt van de middag maakte Mike de Groot er een half uur na de hervatting 5-1 van. Toch had Tricht het laatste woord. Ramon van Soelen zorgde tien minuten voor tijd met een schot vanaf bijna twintig meter voor de 5-2 eindstand. De ervaren scheidrechter Toon Fitters uit Nieuwkuijk had in dit faire duel geen kaarten nodig.

Opstelling Tricht; Doel Glenn Robbemondt, Achter Lukas van Elteren(Leonardo Aquiar)Sven van Maurik, Kevin van Burk, Mitchel van der Plaat, Kevin van de Bergh(Luke van Dijken) Arjan Hakkert, Ramon van Soelen, René van Soelen( Harm van Brenk), Marijn Bransen, Rick van Gameren.

Staf; Trainer Marcel van Steenis, 2de trainer Marco Hol, keepers trainer Ben van Baaren, verzorgers Roef en Teunis van der Poel, Leider Mario van Gelderen.

Leiding; Scheidsrechter A. Fitters uit Nieuwkuijk, Ass. voor Tricht Walter van Toorn.

Ruime nederlaag Tricht bij Brederodes | Voetbal Vereniging Tricht

Waarschuwingsbericht

The htaccess seems to be altered.
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.