Pupil van de week: Jesse van Mourik

Op een prachtige zaterdag bij de wedstrijd Tricht – NOAD’32 mocht Jesse van Mourik de pupil van de week zijn. Zijn dag begon al vroeg want hij moest al om 08.30 uur aantreden met zijn team JO11-1 tegen Den Dungen, die hij met zijn team met maar liefst 10-1 wist te winnen. In de middag mocht hij toen aansluiten bij ons eerste elftal. Tijdens de warming-up deed hij lekker mee en tijdens de wedstrijd heeft hij de wisselspelers scherp gehouden door ze te bestoken met vragen als: ‘wie is in jullie team de vreemdste speler?’, waarop volmondig werd geantwoord, Rick van Gameren! De wissels hadden effect want er werd in de slotfase gewonnen met 3-2.
Na de friet mocht hij nog op de foto met Ruben Lambregts en uit handen van sponsor André Stolker kreeg hij een bal met handtekeningen van de spelers. Het is een geweldige dag geweest voor Jesse!