Parkeerterrein open voor voor H2C-estaffette!

15 users have voted, including you.

VvTricht heeft haar parkeerterrein opengesteld voor een van de grootste estafettewedstrijden ter wereld; De Hood To Coast Europe.
Het parkeerterrein zal op 28 en 29 juni gebruikt worden als wisselzone en toilet-mogelijkheid. Tussen 19.30 en 22.30 uur zullen eerst de wandelaars aankomen, waarna tussen 02.30 en 09.00 uur de hardlopers arriveren.

Deze wedstrijd, 245 kilometer rennen of 172 kilometer snelwandelen, door een team van acht personen met twee begeleidende voertuigen, is de Europese versie van de HOOD to COAST / PORTLAND to COAST-estafette. Net zoals bij de oorspronkelijke HOOD to COAST in Oregon (VS), brengt ook de Europese belevenis teams bij elkaar om een adembenemend parcours te overwinnen en zo een levenslange band te scheppen.
Meer info hier!