Ongeslagen in september: De JO8-1

Als de zon net over de rij bomen langs het hoofdveld kijkt en de meeste inwoners van Tricht en omstreken nog slapen, gebeurt het: de kanjers van de JO8-1 betreden, tot op het bot gemotiveerd, het veld. Hun enige doel is hetgeen ze op dinsdag en donderdag hebben geleerd in de praktijk te brengen. Dribbelen, schieten, schaartjes, panna’s, balletje onder de voet doorhalen, overpassen…..het hele arsenaal wordt opgetrokken. En met resultaat: alle 5 de wedstrijden in september werden overtuigend gewonnen. De jongens van Hedel, GDC, Meteren, Theole en Nivo Sparta gingen óf zwaar teleurgesteld naar huis óf bleven ontgoocheld achter op het eigen sportpark. Steevast verzekerde de coach van de tegenstanders ons dat ze niet hun beste wedstrijd hadden gespeeld en dat het normaal veel beter gaat. Wij zijn van mening dat de krijgers van JO8-1 deze “slechte” dag bij de tegenstanders afdwingen door geconcentreerd te verdedigen, fanatiek aan te vallen en door vooral heel veel plezier te beleven aan het spelletje. De dadendrang van onze jongens heeft inmiddels geleid tot een positief doelsaldo van +64 (!). Nathan, Mats, Tijn, Viego, Borre, Wessel en Jurre zijn aanstaande zaterdag om 8:30 uur weer te bewonderen op ons eigen sportpark. Ze vinden het erg leuk om voor publiek te spelen, dus mocht je in de gelegenheid zijn…..

De technische staf