oefenwedstrijd SCHELLUINEN - TRICHT 1 - 2

Schelluinen – Tricht  1 – 2 . We zijn nog niet waar we zijn willen maar hebben nog wat tijd voor de competitie begint aldus de trainer. Het was een stevige wedstrijd met nogal wat overtredingen. De trainer had wat spelers op een andere positie gezet. In de eerste helft kwam het er niet uit. Een 5 tal wisselingen in de 2de helft, de trainer was hier meer over tevreden. Uit een mooie aanval in de 60 minuut een voorzet van Arjan Hakkert,  Ramon van Soelen 0 – 1. In de 65 minuut 1 – 1.  en weer uit een voorzet van Arjan Hakkert een achteruit kopbal van Marijn Bransen in de 80 ste minuut.

Vrijdag 1 september gaat de selectie op trainingskamp. Zaterdagmiddag 2 september de Bekerwedstrijd uit tegen CDW uit Wijk Bij Duurstede om 14.30 uur