Nipt verlies voor Tricht1

Fanzone

omhoog
112 users have voted.

Tricht-Woudenberg 1-2

 

TRICHT – Tricht begon de oefencampagne voor het nieuwe seizoen met twee duels tegen eersteklassers uit district West 1. Na een midweekse 3-1 nederlaag bij JSV in Nieuwegein na eerst een 0-1 voorsprong door een eigen goal van JSV werd zaterdag thuis ondanks een goed wedstrijdbegin met 1-2 nipt van Woudenberg verloren.

 

In het eerste half uur kreeg Tricht tegen Woudenberg de beste kansen maar Ramon van Soelen trof de paal en een boogbal van Ruben Lambregts ging wel over de keeper heen maar werd op de doellijn door een verdediger van Woudenberg alsnog gered. Ook de jeugdige Leonardo Aguiar en René van Soelen hadden mogelijkheden voor Tricht maar zij scoorden evenmin. Na ruim een half uur trof Woudenberg aan de overzijde wel doel: 0-1. Na de pauze had Tricht vijf verse krachten en waren de gasten beter. Tien minuten na rust werd het 0-2 toen Trichts keeper Jason Smit de bal tegen een tegenstander aan schoot en de bal in het doel caramboleerde. Een kwartier voor tijd redde de jonge invaller Marijn Bransen met een mooi schot vanaf links de eer: 1-2.

 

Komende dinsdagavond oefent Tricht in Langbroek tegen SVL weer tegen een eersteklasser en aanstaande zaterdag speelt Tricht in Sleeuwijk tegen een sterke derdeklasser.