Nipt 0-1 verlies voor Tricht

Tricht-EBOH 0-1

TRICHT – Tricht leed zaterdag in de tweede klasse thuis tegen debutant EBOH uit Dordrecht een nipte 0-1 nederlaag. In een duel met erg weinig kansen maakte Regga Regales halfweg de tweede helft het enige en dus winnende doelpunt. Tricht zakte daardoor weer net onder de streep en gaat komende zaterdag op bezoek bij Wilhelmina’26 in Wijk en Aalburg.

Voor rust ging het voor tweehonderd toeschouwers gelijkop. De kansen waren spaarzaam. Bij een kopbal van Marijn Bransen na een vrije trap van Arjan Hakkert redde EBOH-keeper Jan Arie Kouwenhoven goed voor Rick van Gameren gevaarlijk kon worden. Dat deed Trichts doelman Glenn Robbemondt aan de overkant ook bij een schot van Leroy Verkerk. Na een pass van Tim van Dijken was de Dordtse keeper uitlopend Arjan Hakkert kort voor de pauze net te snel af. Ook na rust bleef het een boeiende wedstrijd met goed en verzorgd spel. Na al een mooi schot van Tim Schook kreeg Tricht een kwartier na de thee de beste kans, maar topscorer Marijn Bransen raakte de bal na inleidend werk van Pepijn Lambregts niet goed.

Doelpunt

Ín de 69e minuut viel het enige doelpunt van de middag. Uit een pass van middenvelder Thomas Keuter schoot Regga Regales voor EBOH de bal in de verste hoek: 0-1. Met ook Remco de Haan en Luke van Dijken na al eerder Harm van Brenk als verse krachten in de ploeg kwam Tricht deze achterstand niet meer te boven. EBOH was met counters gevaarlijker dan de thuisclub, doch Martin Calmera en Regga Regales scoorden niet. Bovendien voorkwam keeper Glenn Robbemondt later ook nog knap dat Calmera en Verkerk doel troffen. Tricht stelde er alleen nog een boogbal van Arjan Hakkert tegenover maar die poging kon keeper Kouwenhoven niet verontrusten. Dus bleef het 0-1. Scheidsrechter Pieter van Veelen uit Hardinxveld blies een goede partij en had in het sportieve duel geen kaarten nodig.

Spelers; Keeper Glenn Robbemondt,  spelers Rani Abouna, Luuk Monker, Ruben Lambrechts, Tim van Dijken, Arjan Hakkert, Marijn Bransen, Tim Schook(Harm van Brenk), Rick van Gameren, Robin de Raadt(Remco de Haan) Pepijn Lambrechts( Luke van Dijken)   De scheidsrechter dhr. P. van Veelen uit Hardinxveld. Staf Trainer Marcel van Steenis, Ass. Trainer Marco Hol, Keepers trainer Ben van Baaren, Verzorger Roef van der Poel, Leider Mario van Gelderen,  Ass,. Scheidsrechter voor Tricht André Wahl.