Nieuw initiatief goedgekeurd!

We blijven ons best doen om onze vereniging de schoonste van het land te laten blijven. Terwijl de nieuwe vloer in de kantine nog moet worden gelegd (tijdens zomerstop), zijn we alweer bezig met ons volgende initiatief.

De Gemeente Geldermalsen heeft vandaag ons initiatief, om zonnepanelen op het dak van de kantine aan te laten brengen, goedgekeurd! Wij hopen dat wij dan weer voldoende stemmen binnen weten te halen om mee te dingen naar de hoofdprijs van €10.000,-, zodat wij onze energiekosten kunnen minimaliseren. Met de inzet van vele vrijwilligers en leden, moet dat zeker weer mogelijk zijn!

Vanaf 17 april kan er dus weer gestemd worden op ons cluppie: www.geldermalsen.nl/leefbaarheidsbudget

Pr-sponsorcommissie