Mooi resultaat Tricht JO17-1 in beker!

Fanzone

omhoog
60 users have voted.

Op dinsdagavond naar Hendrik-Ido-Ambacht om daar tegen het twee klassen hoger spelende IFC JO17-1 (4e divisie) te gaan spelen, met drie half geblesseerde spelers, een speler die nog niet heeft kunnen trainen, zonder een geschorste sterkhouder en twee C-junioren op de bank; we waren eerlijk gezegd een beetje bang voor een afstraffing.
Het liep gelukkig toch iets anders. We hadden een verdedigendere tactiek gekozen met twee spitsen en met Luke als laatste man als vervanger van Harm.
Natuurlijk combineerde IFC beter dan wij, maar ons team speelde heel compact achterin en op het middenveld, waardoor we geen kansen hebben weggegeven in de eerste helft.
IFC speelde met drie man achterin en met de ruimte daarachter wisten Tim en Jeffrey heel goed gebruik te maken. Na een vrije trap van Rowan, botsten twee IFC spelers en hun keeper tegen elkaar en kon Jeffrey de bal zomaar in het doel tikken.
Tricht hield goed druk op IFC en we speelden erg goed in de omschakeling. Tim dolde z'n tegenstander op de achterlijn en gaf de bal wederom panklaar voor spits Jeffrey, die rustig binnen tikte. Net voor rust werd een lange bal niet zo goed ingeschat door Ramon, die te ver uitkwam, terwijl Luke nog bij de de spits stond. De bal werd over Ramon in de lege goal gekruld.
In de rust moesten we Sander en Lex wisselen vanwege een blessure en mochten de twee JO15-1 spelers Tycho en Owen zich tegen de grote mannen gaan bewijzen. We werden zoals verwacht wat verder naar achteren gedrukt door IFC, maar we hielden toch prima stand.
Na een lange pass van achteruit van Rowan, bleek Tim sneller dan zijn tegenstander te zijn en met de punt van zijn voet tikte hij de bal over de keeper. Helaas moesten we daarna weer een wissel toepassen omdat Arjen er geblesseerd af moest en kreeg Joran kramp, waardoor Jeffrey op het middenveld moest gaan spelen.
Na een goede redding van Ramon met zijn voet in een een-tegen-een situatie, was het de net ingevallen spits van IFC, die in de korte hoek de 2-3 binnenschoot.
Ons team zat er aardig doorheen, maar na weer een hele diepe pass van Rowan, was het weer Tim die op dezelfde manier de bal over de keeper lobte. Daarna was de pap echt helemaal op en kregen we nog twee goals tegen, waarvan de laaste (een kopbal uit een corner) nog in blessuretijd viel ook.

Jammer dat we de overwinning niet over de meet hebben weten te slepen, maar we zijn supertrots op de inzet van het team!

De Reporter

Ps. Tycho en Owen bedankt voor het meespelen

Mooi resultaat Tricht JO17-1 in beker! | Voetbal Vereniging Tricht

Fout

Waarschuwingsbericht

The htaccess seems to be altered.
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.