Monsterzege voor Tricht

Fanzone

omhoog
147 users have voted.

 

 

Tricht-De Zwerver 9-0

 

TRICHT – Tricht behaalde zaterdag in de tweede klasse thuis tegen De Zwerver uit Kinderdijk met liefst 9-0 een monsterzege. Bij rust leidde Tricht al met 4-0. Arjan Hakkert maakte in dit eenzijdige duel vier goals. Tricht staat in de tweede klasse nog steeds op de zesde plaats maar de achterstand op de meeste topteams wordt wel steeds kleiner. Komende zaterdag gaat Tricht bij titelpretendent Almkerk op bezoek.

 

Al vroeg nam Tricht de leiding. Uit een voorzet van Wesley van Maurik kopte René van Soelen tegen de paal en Arjan Hakkert gaf al in de derde minuut het beslissende tikje: 1-0. Uit een vrije trap van Wesley van Maurik kopte Rico de Ridder in de dertiende minuut de 2-0 binnen. Tricht voetbalde beter en liep na ruim een half uur tot 3-0 uit. Arjan Hakkert rondde toen een pass van René van Soelen af: 3-0.

 

Onderbreking

De Zwerver speelde zwak en ergerde zich bovendien zo aan de arbitrage van scheidsrechter Willie Peijnenburg uit Dongen dat de Kinderdijkse ploeg vijf minuten voor rust plotseling voltallig van het veld stapte. Na een oponthoud van een kwartier werd het duel na deze onderbreking gelukkig toch hervat. Meteen maakte Arjan Hakkert er in de 41e minuut 4-0 van. Vijf minuten na de reguliere pauze kreeg Tricht een penalty toen Leroy Peelen werd aangetikt. Wesley van Maurik benutte die strafschop: 5-0. Zes minuten later maakte Arjan Hakkert zijn vierde treffer van de middag. Na een eerst door keeper Jordi Lingen nog gekeerde boogbal van Wesley van Maurik benutte Arjan Hakkert de rebound: 6-0. Een kwartier na de thee stond het al 7-0. Na een verre trap van Mike van Kraaij en een scherpe voorzet van Arjan Hakkert scoorde Remco de Haan, die na de thee voor Aimen Seqqal was ingevallen, dit doelpunt bij de tweede paal: 7-0. Een kwartier voor tijd lanceerde Rein Bastiaanse zichzelf en hij rondde die actie ook goed af: 8-0. Drie minuten voor afloop kopte invaller Kevin van Burk uit een corner van Sven van Maurik het negende Trichtse doelpunt binnen: 9-0. Aan de dubbele cijfers kwam Tricht net niet meer toe. Arbiter Peijnenburg had vijf gele kaarten voor De Zwerver en één voor Tricht. Bij de nieuwe koploper Almkerk wacht Tricht na deze simpele zege komende zaterdag wel een echte krachtproef.

 

Selectie. Keeper Jason Smit, Veld spelers, Sven van Maurik, Robin de Raadt, Leroy Peelen, Mike van Kraaij, Aimen Seqqa( Remco de Haan) Mike van Kraaij, Arjan Hakkert, Rein Bastiaanse, René van Soelen(Dirk Jan in den Eng) Wesley van Maurik, Rico de Ridder( Kevin van Burk)Res. Dylan Victory

Staf, Trainer Marco Verbeek, Leider Jan Willemsen, Verzorger Roef van der Poel, Materiaal Marco Stam. Scheidsrechter dhr.W. Peijnenburg  Ass. Scheidsrechter Tricht Walter van Toorn.