Monsterzege Tricht JO 15-1 tegen Theole JO 15-2

Fanzone

omhoog
64 users have voted.

Na de zeperd van vorige week kon Tricht jo15-1 zich vandaag revancheren tegen Theole. Met Sebastiaan en Antonie Kardol op de bank, startte Tricht voortvarend aan de wedstrijd. Vanaf de eerste minuut had Tricht zijn tegenstander volledig vastgepind op de eigen helft. De eerste grote kans ontstond al in de eerste minuut en volgden elkaar rap op. Uiteindelijk was het Levi die uit de voorzet van Rick het doelpuntenfestijn officieel opende.

Kort daarop kopte Tycho raak uit de corner van Owen. De ene mooie aanval na de andere volgende en de groen witten scoorden er op los. In niks was te zien dat er nu hetzelfde team op het veld stond als vorige week!

Rick scoort de 3-0 en 4-0, gevolgd door Tristan en Owen waardoor de teller nog voor rust al op 6 staat. De meegereisde supporters van de tegenpartij hebben inmiddels geconcludeerd dat ze niet op kunnen tegen de, volgens hun, gedoodverfde kampioen van dit seizoen.

Maar de jongens zijn nog niet klaar. Ze combineren er op los en achtereenvolgend kopt Levi de 7-0, Anthony v/d Heuvel (of was het een eigen doelpunt) 8-0 en een zeer fraaie vrije trap van Milan maakt 9-0.

Het loopt via Owen en Rick nog voor rust uit naar 11-0.

Na rust komen Antonie Kardol en Sebastiaan in het veld voor Alessio en Tristan.

De tegenstander kwamen duidelijk anders uit de kleedkamer en speelde goed op de buitenspelval, hierdoor stonden onze jongens regelmatig buiten spel. Toch konden ze niet voorkomen dat de score nog verder uitliep. Antonie Kardol kopte de 12-0 zeer beheerst in en Levi sloot het festijn af met de 13-0. Mooi om te zien was dat de tegenstander in de tweede helft gewoon lekker door bleef voetballen. Dankzij het sterke verdedigende optreden van onze jongens werd vandaag de nul behouden en hebben ze een goede gooi gedaan richting het beste doelsaldo van het seizoen!

 

Emmylou