MO17 wint eigen toernooitje na de 0-0 tussen Almkerk/Altena en Everstein

Tricht MO17 heeft haar eerste wedstrijd in het toernooitje met 2-0 gewonnen van sc Everstein. Tricht kreeg de beste kansen en scoorde 2x door Rinske. Even rust en dan tegen Almkerk/Altena MO17.

In de 2e wedstrijd kwam ze al snel op achterstand. Even leek de vermoeiheid toe te slaan, maar Lieke tikte na een hoekschop bij de eerste paal binnen. Nu is het afwachten wie de 2 ballen wint. Als Almkerk/Altena met meer dan 2 doelpunten verschil wint, dan mag Peter van Dalen ze meenemen, anders blijven ze in Tricht.

In de laatste wedstrijd, onder winterse omstandigheden, werd er niet gescoord. kansen waren er wel, maar hij wilde er niet in. Door het gelijkspel werd Tricht eerste met 4 punten, Almkerk/Altena 2e met 2 punten en sc Everstein kreeg toch nog een puntje !!! De ballen blijven in Tricht.