MO17 wint eerste (competitie)wedstrijd met 5-3 van MEC'07 MO17.

Door omstandigeheden speelde Tricht MO17 vandaag pas haar eerste wedstrijd. Vorige week bleef de oefentegenstander in Rosmalen, dus dan moest het vandaag maar gelijk gebeuren. De wedstrijd was nog niet begonnen, en de eerst teleurstelling was er al !. Bij het warm schieten blesseerde keepster Kelly zich, en moest halverwege de eerste hellft zich laten vervangen. Ze begonnen sterk en kwamen op 1-0 door Noa. De tegenstander uit Maurik had een aantal technische speelsters meegenomen naar Tricht. Ze bogen de achterstand om in een 2-1 voorsprong. Lieke schoot de bal hard onderkant lat binnen, 2-2. Jammer genoeg werd het net voor de rust, door een strafschop, toch nog 2-3. In de tweede helft was de MO17 de bovenliggende partij. Sabine schoot de gelijkmaker binnen. Na een scrimmage gaf Deni het laatste tikje, 4-3. Vlak voor tijd werd er hands gemaakt bij MEC'07 in hun strafschopgebied. Sabine schoot beheerst haar 2e van de middag binnen. Zo werd de eerste wedstrijd gewonnen, en de eerste 3 punten zijn binnen. Volgende week zijn ze bewonderen om 13.00 uur in Beesd. Kom dat zien !!!