KRC Genk vervangt Willem II ( internationaal 09-toernooi op 2 juni 2018 )

Nog 3 maanden en dan is het weer tijd voor het " GijPo BV internationale 09-toernooi vv Tricht ". Op zaterdag 2 juni komen een groot aantal BVO's uit binnen- en buitenland naar sportpark Crayenstein in Tricht. Willem II uit Tilburg zien toch af van deelname, maar we mogen met trots KRC Genk als vervanger presenteren. Dat ons toernooi in België goed bekend staat, dat zien we aan de inschrijvingen ! Je kan ons toernooi ook wel het open Belgisch kampioenschap noemen ! We zijn nog bezig om 2 aantrekkelijke ploegen uit het buitenland te halen. We houden u op de hoogte !

Op de toernooipagina kan je de deeelnemende ploegen en sponsoren zien. HET toernooi heeft een bezetting van 24 ploegen, die spelen op 6 velden tegelijk ( een half veld ), wedstrijden duren 20 minuten die onder leiding van 18 scheidsrechters staan.

De deelnemers zijn:

NEC/FC OSS

ZULTE WAREGEM (B)

ZEEBURGIA (AMSTERDAM)

WINNAAR WILDCARD ( kwalificatie toernooi op 31 maart in Helmond )

natuurlijk de VV TRICHT 09-1

(23) ............................................. ?