Kranig Tricht buigt voor eersteklasser SVL

Tricht-SVL 2-4

TRICHT – Tweedeklasser Tricht weerde zich zaterdag op het eigen kunstgras voor de beker kranig tegen eersteklasser SVL uit Langbroek. Na een 0-2 achterstand brachten Arjan Hakkert en Marijn Bransen de thuisclub na rust nog tot 2-2 langszij maar in het slotkwartier greep SVL met 2-4 alsnog de overigens verdiende winst. Komende zaterdag speelt Tricht om vijf uur thuis tegen Vriendenschaar uit Culemborg de derde bekerwedstrijd.

In een attractief duel kwam Tricht na dertien minuten met 0-1 achter. Na een corner tikte Bastin Hofman bij een scrimmage in een kluwen van spelers dat doelpunt binnen: 0-1. Hoewel SVL in een gelijkopgaand duel iets vlotter speelde, kwam Tricht voor rust nog twee keer dichtbij de gelijkmaker. Marijn Bransen schoot echter voorlangs en Ruben Lambregts trof de lat. Drie minuten na de pauze maakte Bastin Hofman weer na een door Tricht niet goed weggewerkte hoekschop zijn tweede doelpunt: 0-2. De thuisclub toonde echter veel veerkracht. Een kwartier na de thee werd Arjan Hakkert in de diepte gelanceerd en hij schoot de 1-2 langs de keeper binnen. Vijf minuten later werd het zelfs al gelijk. Marijn Bransen speelde zich mooi vrij en schoot fraai diagonaal de 2-2 gelijkmaker in de verste hoek. Met Leonardo Aguiar en later Rein Bastiaanse als verse krachten wist Tricht deze eervolle gelijke stand toch niet te continueren. Een kwartier voor tijd schoot invaller Willem Baaij diagonaal de 2-3 na een mooie actie achter de goede Trichtse keeper Nicky Janssen. Een kopbal van Bransen en een schot van René van Soelen waren niet zuiver genoeg om Tricht nogmaals langszij bij SVL te brengen. Dankzij een doelpunt van Selcuk Albayrak greep SVL tenslotte met 2-4 verdiend haar tweede bekerwinst. De jonge scheidsrechter Hardeman uit Wijk bij Duurstede blies goed en gaf gele kaarten aan de Tricht-spelers Ruben Lambregts en Leonardo Aguiar en aan SVL-voetballer Anies el Makrini.

Opstelling Tricht,

Doel Nicky Janssen,  Verder: Ruben Lambregts, Rani Abouna, Sven van Maurik, Leroy Peelen, Kevin van den Bergh,Wesley van Maurik, Arjan Hakkert, Ramon van Soelen(Leonardo Cleber Aquiar) René van Soelen, Marijn Bransen(Rein Bastiaanse)Verder wissels Keepers Rick van Stijn, spelers Kevin van Burk en Rick van Gameren

De Leiding: Trainer Marcel van Steenis, 2de trainer Marco Hol, Verzorger Roef van de Poel en Leider Mario van Gelderen.

Leiding: scheidsrechter Dhr. T. Hardeman, Ass. Scheidsrechter voor Tricht  André Wahl.