Kostbare 4 - 1 winst voor Tricht

Fanzone

omhoog
81 users have voted.

 

 

Tricht-BLC 4-1

 

TRICHT – Tricht behaalde zaterdag thuis in de tweede klasse een kostbare 4-1 zege tegen debutant BLC uit Den Bosch. De jonge Marijn Bransen maakte voor Tricht de eerste twee goals. Tricht klom door de winst op de ranglijst twee plaatsen en BLC werd hekkensluiter.

 

Al vroeg moest BLC-keeper Bjorn Vorstenbosch redden toen Marijn Hak na een voorzet van Ramon van Soelen inkopte. Na acht minuten bekroonde Tricht de goede start toch met een vroege 1-0 voorsprong. Uit een dieptepass van Ramon van Soelen liep Marijn Bransen door en schoot de bal mooi in de verste hoek: 1-0. Tricht was in het begin veel sterker, maar pogingen van Ramon van Soelen (net naast), Marijn Hak (moeizame redding van de keeper), en Marijn Bransen (te hoog) leverden niks op. Pas na 35 minuten kwam de eerste vlotte BLC-aanval. Uit een voorzet van Jori Palada schoot Frits van Mourik in, maar Trichts keeper Jon van Oort redde. Ook bij enkele hoge Brabantse corners en bij een schot van routinier Teun Kessens bleek doelman Van Oort paraat.

 

Offensief

Na de thee zette BLC het offensief voort. Een vrije trap van invaller Koen Boelen ging via de muur over het Trichtse doel. Een schot van Jori Palada na een corner leverde BLC ook niks op. Kort na het geblesseerd uitvallen van verdediger Floris Monfoort, die door de jonge Pepijn Lambregts werd vervangen, liep Tricht in de 56e minuut onverwachts tot 2-0 uit. Uit een pass van Wesley van Maurik kegelde Marijn Bransen knap zijn tweede doelpunt in de verste hoek van het doel. De protesten van BLC voor buitenspel vonden geen genade bij arbiter Cees van Hoogdalem uit Papendrecht. Voor Tricht was die plotse 2-0 een bevrijding. Arjan Hakkert liet echter twee mogelijkheden onbenut om de partij helemaal te beslissen. Daardoor werd het een half uur na rust toch weer even spannend toen Michel Hoos er in de rebound na een Bossche corner 2-1 van maakte. Al snel stelde T richt evenwel orde op zaken. Ramon van Soelen kon alleen op doel af en schoot de 3-1 in de verste hoek. Even later had ook de pas ingevallen jeugdspeler Leonardo Aguiar voor Tricht succes. Uit een voorzet van Kevin van de Bergh zorgde hij voor de 4-1 eindstand. Bijna trof hij na een pass van Ramon van Soelen tegen de uitgelopen keeper nogmaals doel maar dat lukte niet. Met de 4-1 winst werkte Tricht zich niettemin voorlopig ook al goed weg van de onderste vier teams op de ranglijst. Zowel Tricht als BLC kreeg van scheidsrechter Van Hoogdalem twee gele kaarten. Eind november vervolgt Tricht de competitie in Wijk en Aalburg tegen Wilhelmina’26.

 

Opsteling spelers en begeleiding.

Doel, Jon van Oort. Spelers; Ruben Lambregts, Kevin van den Bergh, Marijn Hak, Tim Hakkert, Sven van Maurik(Kevin van Burk)Floris Monfoort(Pepijn Lambregts) Arjan Hakkert, Marijn Bransen (Leonardo Aguiar) Ramon van Soelen, Wesley van Maurik,

Staf; Trainer; Marcel van Steenis en Wilco van der Plaat, Verzorger Roef van der Poel. Leider Mario van Gelderen. Assistent Scheidsrechter Tricht André Wahl. Pupil van de week Luca Jansen.

Scheidsrechter voor deze wedstrijd was dhr. C.A van Hoogdalem uit Papendrecht.