Kansloze wedstrijd voor JO17-2

Na de winst en het goede spel van vorige week, was er goede hoop om dit door te trekken tegen Beesd JO17-1. Wederom hadden we weer met de nodige afzeggingen te kampen. Uiteindelijk hadden we 2 meevallers Thijs had last van zijn ribben, maar kon toch spelen en Radwan dook ook weer eens op. In de rust zouden dan nog Jeroen en Anthony erbij komen, nadat zij van hun wedstrijd met JO15-1 waren teruggekeerd. We begonnen enigszins met een geimproviseerde opstelling: Wessel op doel, omdat Ramon niet beschikbaar was en hij heeft dat met verve gedaan. Het centrale duo bestond uit Lars en Stefan. We begonnen met redelijk spel en ook wat kansjes, maar een goede vrije trap van Menno werd goed uit het doel gehouden door de keeper van Beesd en een kopbal van Thomas ging voorlangs, waar niemand van Tricht bij was om daar van te profiteren. Plots hadden we een strafschop tegen, na uitverdedigen kwam de bal tegen de hand van Corné in het strafschopgebied en dat betekend penalty. Deze werd benut en 2 minuten later kon diezelfde speler zo door het midden opstomen en de 0-2 maken. Dan is het zelfvertrouwen zo broos op dit moment en gaan we niet meer echt voetballen. Te veel gewoon maar de bal weg schieten en niet meer proberen tot combinaties te komen. Gelukkig werd net voor rust de 0-3 afgekeurd, doordat er 2 spelers buitenspel stonden. Zo konden we proberen om de 2de helft met opgeven hoofden een ietwat gewijzigde opstelling er weer elan in te krijgen. Maar het lukte maar niet om echt gevaarlijk te worden. Wordt het 1-2 dan krijg je weer nieuwe moed, maar helaas viel die niet. 3 Minuten voor tijd werd het ook nog 0-3, maar dat is voor de statistieken. Volgende week komt de koploper op bezoek en we hebben inmiddels een aardige traditie opgebouwd om die een nederlaag aan te brengen. Dus gaan we me met frisse moed aan die wedstrijd beginnen.

De coach.

Kansloze wedstrijd voor JO17-2 | Voetbal Vereniging Tricht

Waarschuwingsbericht

The htaccess seems to be altered.
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.