JO17-2 kan niet stunten tegen koploper

Dit Pinksterweekend traden de jongens van Tricht JO17-2 thuis in het veld tegen koploper LRC JO17-2 aan. Zoals de laatste weken steeds het geval was moesten we weer spelers bij elkaar schrapen. We hadden er 10 1/2, want Radwan kon geen hele wedstrijd spelen. Gelukkig waren Arjen en Wouter bereid om na hun wedstrijd bij ons aan te schuiven en in de tweede helft bij ons in te vallen. We hadden inmiddels de laatste 2 jaar de reputatie om de koploper te kloppen en vol goede moed begonnen we dan ook aan deze wedstrijd. Na 30 seconden kregen we al een goede mogelijkheid via Menno, maar zijn schot ging voorlangs. na een minuut of 10 spelen kregen we een nog betere mogelijkheid via Radwan, maar zijn schot ging rakelings langs de paal. We voetbalden aardig mee met de koploper. Er was niet veel verschil tussen deze 2 ploegen. We kwamen na een minuut of 25 goed weg met een schot op de paal en daarna onderkant lat, maar geen doelpunt. 2 Minuten later was het helaas toch raak. Een snelle aanval werd vakkundig afgerond 0-1. Een corner van LRC bracht de stand op 0-2 vlak voor rust. Met Arjen en Wouter kwam er nieuw elan in de ploeg, maar het duurde lang voordat we scoorden. Het was uiteindelijk Thijs die na goed doorgaan van Wouter de aansluitingstreffer kon maken. We hadden nog 25 minuten om gelijk te maken of nog meer. De 2-2 hing in de lucht, maar iedere keer kwam de laatste pass net niet aan of we kwamen niet tot een schot. Het geluk van de koploper is dat zij iedere keer net goed weg kwamen en via een goede aanval maakten zij ruim 10 minuten voor tijd de 1-3. Wedstrijd beslist. Dat was jammer er had, zoals vaker dit seizoen, meer ingezeten.

De coach.