JO17-2 begint met onverdiende nederlaag

Wij begonnen, na een hele lange winterstop met een wedstrijd bij OJC Rosmalen. Daar werden we weer, zoals al eerder dit seizoen, uitgebreid gebriefd door de scheidsrechter wat hij wel en niet wilde. Later meer daarover. We konden geen fatsoenlijke warming-up maken, daar alle velden bezet waren. We begonnen enigzins met wind tegen op kunstgras. Zo werd ons centrale duo nogal eens verrast met lange ballen, die harder aankwamen door de wind, of harder opstuitten door de kunstgras ondergrond. Ook onze keeper Ramon had last van die harde wind, want een zondagsschot van de rechtsback kreeg met de wind mee zoveel vaart, dat deze, na een kwartier spelen, in rechterbovenhoek zeilde. 1-0 voor OJC en 5 minuten later werd ons centrale duo weer eens verrast met een verre trap en een hoge stuit. Zo stonden we dus met 2-0 achter. 4 Minuten later stond het 2-1 na een mooie aanval opgezet door Lars en Menno en goed afgewerkt door Corné. We kwamen beter in ons spel, maar onze voorwaartsen werden te weinig bereikt. Toch kwamen we op 2-2 door Ruben die een fout van de keeper goed afstrafte. Helaas stond het 2 minuten later alweer 3-2. Daarmee gingen we ook de rust in. Vol goede moed gingen we de tweede helft in. We waren constant in de aanval, maar tot echte kansen kwamen we niet.Maar toch was het Menno die de 3-3 kon maken, na goed doorgaan op rechts van Ruben. De scheidsrechter ging wel steeds meer irriteren, door voor elk wisse wasje te fluiten. Zo was er een duel 20 meter recht voor het doel van ons, waarvoor hij weer nodig vond om voor te fluiten. Met een prachtige save voorkwam Ramon een doelpunt, maar de daaruit voort gekomen corner, ging er via een been van ons, toch het doel in 3-2. Met nog 10 minuten te spelen moest Ramon met een blessure aan zijn knie uitvallen en ging Wessel keepen. Achterin 1 op 1, om toch nog te proberen die gelijkmaker te maken. Maar helaas zat dat er niet meer in en verloren we onverdiend deze wedstrijd.

De coach.