JO17-1 heeft smaak te pakken

Fanzone

omhoog
62 users have voted.

De JO17-1 speelde zaterdag tegen BLC JO17-1 zijn achtste wedstrijd van de competitie en behaalde een verdiende  6-0 overwinning. Na een wat stroeve start  in de competitie, hebben de mannen de weg naar boven ingeslagen met de derde overwinning op rij. Het doel is om bij de eerste zes te eindigen om zodoende na de winterstop  mede om het kampioenschap te spelen in de 1e klasse.
Na een voorbereiding die niet ideaal was,  er moest nog gauw een keeper , Mark van de JO15-1,  geregeld worden en een speler uit bed getrommeld,  gingen de mannen gelijk goed van start. Na wat mogelijkheden  om de score te openen maakte Joran  de 1-0 en de 2-0 door rustig en bekeken de bal binnenkant voet in het hoekje te plaatsen.  De 3-0 kwam van Tim die zich mooi vrij kapte op de zestienmeter en de bal keurig tegendraads binnenschoot.   Het enigste wat BLC daar tegenoverstelde waren 2 vrije trappen waarvan er 1 hoog over ging en de andere  door Mark netjes uit de hoek getikt werd.
Dat de jongens meer wilde dan 3 goals was in de tweede helft goed zichtbaar. Onder aanvoering van Harm, die vandaag wat ongelukkig in de afronding was  maar verder een prima pot speelde,  gaf het middenveld met Joran, Wout en Sander de tegenstander geen kans om een fatsoenlijke aanval op te zetten. Voorin was Tim weer bij vlagen ongrijpbaar en speelde Dion een prima partij op een voor hem wat vreemde positie. De drie mandekkers, Arjen, Jochem en Rowan schakelde hun tegenstanders prima uit, en als er al een speler doorheen kwam zorgde Luke voor de rugdekking.
De 4-0 was een goal uit de categorie nominatie doelpunt van de maand. Na een overtreding op Dion, die slim zijn lichaam tussen de bal en de man zette,  legde Tim de vrije trap schitterend  op het hoofd van de ingelopen Wout die de bal netjes in de goal “veegde”.  Nadat Lex zijn slaap uit zijn ogen had gewreven en in het veld kwam voor Dion, speelde Tim hem vrij en met een bekeken schuiver in de verre hoek maakte hij de 5-0.  Als slotstuk kopte Sander bij de  tweede paal  keurig tegendraads de   6-0 in de touwen na een voorzet van Tim. 
Als de jongens zo blijven spelen, kan het nog wel eens een leuk seizoen worden.  Volgende week gaan ze in ieder geval proberen om de vierde overwinning op rij te behalen tegen   een ploeg uit de top 3,  Altena.
.. Mark bedankt voor het keepen.

Jan Kars

De Trainer/leider

 

JO17-1 heeft smaak te pakken | Voetbal Vereniging Tricht

Fout

Waarschuwingsbericht

The htaccess seems to be altered.
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.