JO13-1 wint van een zeer sterke tegenstander !!!

De JO13-1 moest vandaag proberen om in het spoor van RFC te blijven. Tegenstander Haarsteeg volgt beide ploegen op een kleine afstand. De wedstrijd begon niet al te best voor de jongens, en meiden, van Tricht. Binnen 4 minuten had Haarsteeg al 2x gescoord. Na wat omzettingen ging het iets beter lopen. We kregen wat kansjes, maar Haarsteeg speelde ons helemaal zoek zonder te scoren. Als je zelf niet scoor, dan doet de tegenstander dat wel ! Tricht scoorde 20 seconden voor de rust de anschlusstreffer, 1-2. Na de rust een heel ander beeld. Tricht stroopte de mouwen op en ging de duels stevig aan, zonder onsportief te worden. Dat de 2-2 viel was geen verrassing meer. Haarsteeg schrok, en dacht: Het zal toch niet ! Nou het zal wel !!! Na 2x Mathijs was het nu Ruben die de 3-2 binnenschoot. Wat een ontlading !! Haarsteeg kreeg nog wel een paar kansen maar onze keeper hield stand. Zo werd deze wedstrijd met 3-2 gewonnen, terwijl een gelijkspel de juiste afspiegeling zou zijn.