JO11-1 cupfighters!

Daar waar veel teams het bekertoernooi als bijzaak beschouwen, gaat er bij de JO11-1 juist een schepje bovenop als ze voor de beker mogen aantreden. Als ongeslagen koploper in hun bekerpoule, mochten ze vandaag afreizen naar het pittoreske dorpje Hurwenen om te proberen tegen HRC’14 JO11-1 een ronde verder te komen!
Onder toeziend oog van vele ouders en opa’s begonnen de onzen zoals meestal, veel te slap aan de wedstrijd. We weten niet wat het is, maar waarschijnlijk is het een bewuste tactiek om de tegenstander zand in de ogen te strooien. Ze laten de tegenstander een keertje scoren, geven nog wat kansen weg en besluiten daarna om er maar overheen te donderen na een minuut of 10; de tegenstander verslagen achterlatend, tijdens de eerste time-out. Gyven, Jesse en Oisin zorgden voor een 1-3 stand. In de 10 minuten voor de rust kregen we nog een kopgoal tegen, maar schoot Timo de 2-4 ruststand op het scorebord.
Vrijwel direct na rust rondde Gyven een mooie aanval af, door vrij voor de keeper de bal netjes in de verre hoek te schieten (2-5). De wedstrijd ging daarna definitief op slot door een poeier van Sam en een eigen doelpunt van HRC’14. Dat we daarna nog 3 goals om de oren kregen, is alleen interessant voor scorebord journalisten, want doelsaldo doet er niet toe in de beker!

Nu is het te hopen dat we een mooie thuiswedstrijd loten om weer een ronde verder te komen; Forza vvTricht JO11-1!

HRC'14 JO11-1G - Tricht JO11-1 (5-7)

De Reporter