Jeugdtrainers Gezocht!

Fanzone

omhoog
22 users have voted.

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Een bekend Nederlands gezegde. Immers, wie investeert in de jeugd kan hier in de toekomst profijt van hebben. De V.V.Tricht heeft al jaren een bloeiende jeugdafdeling en in de afgelopen maanden hebben we weer veel nieuwe 3,4,5,6 en 7 jarigen kunnen verwelkomen. Bij de kabouters, die op woensdagavond trainen, lopen inmiddels al bijna 20 nieuwe jongens en meisjes rond te rennen. En ook bij de JO08 hebben we al een aantal nieuwe talenten mogen verwelkomen.
Wij vinden het belangrijk dat de kinderen zoveel mogelijk samenspelen met kinderen van ongeveer gelijke leeftijd. Dit worden ten slotte ook hun teamgenoten van de toekomst! Om die reden zijn we aan het kijken of de groep kunnen opsplitsen en kunnen starten met een JO-7 team. Een aantal ouders hebben we hier al over gesproken en dit idee is enthousiast ontvangen.
Een nieuw team betekent echter ook dat er behoefte is aan een nieuwe trainer/coach/spelbegeleider. Vandaar deze oproep: wie vind het leuk om wekelijks een uurtje, één van onze jongste jeugdteams te gaan trainen? Waarschijnlijk wordt dit woensdagavond van 18:30-19:30 uur. Ook bij andere jeugdteams is nog behoefte aan extra trainers, dus kun je niet op woensdag, maar lijkt het je wel leuk om een team te trainen, meld je dan ook gewoon aan.
Nu zul je misschien denken: oh, leuke oproep en dat komt vast allemaal wel goed zonder mij. Het antwoord daarop is NEE. We merken dat het steeds lastiger wordt om vrijwilligers te vinden voor het trainen en begeleiden van onze jeugdteams. Wij kunnen ons niet voorstellen dat we dat met elkaar laten gebeuren. Zonder jeugd tenslotte geen toekomst!
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Danny van Doesburg (06-13034697)