The Hordijk & Hordijk girls on top!

Fanzone

omhoog
57 users have voted.

Na de duidelijke overwinning van vorige week tegen OJC Rosmalen wilde we weten waar we echt staan. We speelde thuis tegen RKTVC uit Tiel. Die hadden hun eerste wedstrijd van Everstein verloren met 4-2. Vanaf het begin waren wij de bovenliggende partij. Toch was het RKTVC wat de leiding nam. In de eerste helft kregen we zeker 4 grote mogelijkheden, maar het vizier stond niet op scherp. Mayar zal vannacht nog wel een keer wakker en zich afvragen hoe ze de bal over de lat kreeg ( staanend op de doellijn !!! ). In de 2e helft hadden we afgesproken ze bij de strot te pakken. Rinske schoot in de eerste minuut langs de verkeerde kant van de paal. Niet veel later schoot ze van afstand de verdiende gelijkmaker binnen. Nu waren we echt los. Noah zette ons op de 2-1 voorsprong. RKTVC mocht hun keeper bedanken dat geen groter verschil werd. Na de 3-1 van Rinske was het verzet gebroken. Een schot van Noah ging onverwacht door de benen van de Keepster, 4-1 en Rinske scoorde haar 3e van de dag, 5-1. 

Na de wedstrijd gingen we samen op de foto met de sponsor van ons nieuwe wedstrijdshirts. Wat voor bedrijf is Hordijk & Hordijk:

 

Hordijk & Hordijk BV staat bekend om het leveren van kwaliteit. Die begint bij een deugdelijke formulering van iedere opdracht: altijd schriftelijk, bovendien altijd op basis van een primaire analyse van onze kant (met tenminste één voorafgaand persoonlijk contact). Als er aspecten in een opdracht meespelen, waarin wij minder goed thuis zijn, dan (1) zoeken wij in overleg een specialist uit ons netwerk of (2) zien wij gemotiveerd van die opdracht af. Onze associates opereren vanuit een eigen onderneming of zijn elders in loondienst. U kunt hun namen dus ook ‘zelfstandig’ tegenkomen. Bij opdrachten van Hordijk & Hordijk BV ligt de eindverantwoordelijkheid voor ieders inzet uiteraard uitsluitend bij de directie van ons bureau. Hordijk & Hordijk BV hanteert algemene voorwaarden, die zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Midden-Nederland (dossiernummer 11033207). Die voorwaarden worden op verzoek toegezonden of kunnen worden gedownload door hier te klikken. Een door veel opdrachtgevers gestelde ‘algemene voorwaarde’ wordt door Hordijk & Hordijk BV onverkort ingevuld: het bureau boekt sinds het eerste verslagjaar (1997) jaarlijks positieve resultaten, kent mede daardoor een stevige vermogenspositie en is gefinancierd met uitsluitend eigen middelen van de twee directeuren-eigenaren.

The Hordijk & Hordijk girls on top! | Voetbal Vereniging Tricht

Fout

Waarschuwingsbericht

The htaccess seems to be altered.
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.