Is het zo een dag!!! Is het zo een dag!!! Jaaaaahhhaahhaa het is zo een dag!!!!

Is het zo een dag!!! Is het zo een dag!!! Jaaaaahhhaahhaa het is zo een dag!!!! Ik hoor het Jack van Gelder nog schreeuwen tijdens de wedstrijd Nederland-Spanje op het afgelopen WK. Als Jack van Gelder echt een liefhebber van het wel edele voetbalspel is dan had hij vandaag naar sportpark Crayestein gegaan om daar de wedstrijd VV Tricht F2 tegen ASH F1 te gaan kijken. Ik heb hem niet gezien dus waarschijnlijk geen echte liefhebber.

We hadden al een keer tegen ASH gespeeld ( U weet wel, met dat doelpunt van Guusje!) en toen met 3-0 gewonnen. Vandaag weer de beschikking over 11 talenten dus ik mocht weer 4 kinderen teleurstellen. In de kleedkamer de wedstrijd van vorige week nog maar eens aangehaald die we met 6-2 hadden verloren. Eigenlijk wilde ze hier niets van weten en bewijzen dat het vandaag heel anders zou gaan worden. Ik vind het ontzettend lieve kinderen maar geloof ze niet gelijk bij de eerste de beste belofte dus ik liet mij verrassen.

Scheidsrechter Elmer was precies net wel/niet op tijd en liet de wedstrijd beginnen. Meteen werd duidelijk dat we net wat sterker waren in de duels, zou training dan toch nut hebben? Het was Dirk-Jan “de doelpuntenmachine” den Hollander die na 113 seconde de score opende met een wel gemikt schot. Wat een droomstart! Florian die doorgaans in de buurt van Rian te vinden is stak het hele veld over en schoot na 5 minuten de 2-0 binnen. Toen ASH een aanval opzette en alleen op Rian afliep hielden we al rekening met de 2-1 maar de wekelijkse training van Bomber heeft effect en Rian kwam geweldig uit en verkleinde zijn doel. Met gevaar voor eigen leven wierp hij zich voor de spits en wist zo de nul te houden. Ward schoot even later via de onderkant van de lat schitterend binnen.

Rusten met een 3-0 voorsprong! Dat was even omschakelen in de kleedkamer. Veel verder dan, ga zo door want dan winnen we met 6-0 kwam ik eigenlijk niet.

De tweede helft begon weer goed want Dirk-Jan “de doelpuntenmachine” den Hollander scoorde nu na 226 seconde zijn 2e doelpunt van de dag. Wesley Timo Sneijder is onlangs ook gestart met scoren en vond het tijd om vandaag maar weer eens een hoogstandje te laten zien. Ward gaf van rechts voor en Timo schoot de bal in een keer in de kruising! Ondertussen was ASH wel een keer of 4 bij ons doel geweest omdat alle 6 de Trichtenaren dachten dat ze in de spits moesten spelen. Gelukkig was Rian vandaag helemaal in vorm en won hij 4 keer een 1 op 1 duel met de spits van ASH.

In de laatste minuut ging Ward op het doel van de tegenstander af en...Is het zo een dag!!! Is het zo een dag!!! Jaaaaahhhaahhaa het is zo een dag!!!! hij schoot de 6-0 binnen.

Ondanks dat ik echt iedereen top vond was er toch maar een echte Man van de wedstrijd en dat was volgens het hele team, Rian!

Volgende week spelen we thuis tegen Arkel. Misschien komt Jack nu wel…

Gerhard